Dispositivo Labranza

Dispositivo Labranza és un projecte que lidera la Cia Lamajara que s’acosta al Prat per, a través de la dansa comunitària, entrar en contacte amb l’entorn pagès a través del moviment, l’experiència de l’acte escènic i el fet de treballar conjuntament en un procés creatiu.

La proposta intergeneracional utilitza la figura del camperol i l’artista per identificar les semblances en ambdós camps i veure com es viuen aquestes.

El dispositiu s’aborda des d’una mirada contemporània i conceptual connectant el paisatge del camp amb la geografia del cos.

Durant aquest procés que s’allargarà prop de dos mesos, les persones participants podran preparar el seu cos a través de l’experiència, aprenent els moviments propis del cultiu de la terra.

Notícies

Dispositivo LABranza

27 juny, 12:45h

La presentació a Cal Jaume del Bitxot el dissabte 30 de juny és el punt i final d’un procés de treball entre la companyia Lamajara i una trentena de persones de la ciutat, que s’han trobat per preparar una peça coreogràfica inspirada en els treballs del camp. Des del maig passat, cada dilluns una trentena de persones entre els...


Comprar entrades