La Moderna

ENR2

11 març , 20:00 h

  • Idioma: Català
    • Serveis:

Últimes Localitats

Comptem amb Úrsula Rilo, referent de les danses urbanes a la ciutat amb més de 20 anys d’experiència, per presentar un nou espectacle en el marc de la nostra línia de suport a la creació local.

Entrada

ENTRADES A LA VENDA A PARTIR DE DIMARTS 17 DE GENER A LES 17H

Totes les tarifes inclouen despeses de gestió (0,50€)

Preu 12,5 €     Anticipada 8,5 €

Tarifa Joves.Prat 5,5 € (imprescindible presentar DNI)

Tarifa Infantil 6,5 € (imprescindible presentar DNI)

Més informació i condicions de les tarifes aquí.

 

ESPECTACLE PER A TOTS ELS PÚBLICS.

Interpretació Nayade Digon, Abril Polonio, Marta Mas, Nacho Calero, Marc Wen Yu Rodríguez, Marina Carrascosa, Iratxe Puerta 

Imatge A.J. Productions 

Il·luminació Teatre Artesà

Escenografia i vestuari Úrsula Rilo

Música diferents artistas

ENR2

Hip Hop Prat amb direcció d’Úrsula Rilo

“Un fil vermell invisible connecta a aquells que estan destinats a trobar-se, sense importar temps, lloc o circumstàncies. El fil vermell es pot estirar, contreure o embullar, però mai trencar”.

Amb aquesta obra la creadora pratenca Úrsula Rilo i la seva companyia Hip Hop Prat cerquen donar a entendre que el fil existeix independentment del moment en el qual les persones vagin a conèixer-se. A més, no pot trencar-se en cap cas, encara que a vegades pugui estar més o menys tibant. Però és, sempre, una mostra del vincle que existeix entre elles. L'objectiu d'aquesta obra és atreure a l'espectador i provocar en ell sensacions i sentiments creant una il·lusió dins d'una realitat a través dels embolics. Diguem embolics a situacions de la vida representats per cordes.

Úrsula Rilo porta 20 anys dedicada a l’ensenyament i la difusió de les danses urbanes de la cultura hip hop i la seva importància en la promoció de la dansa al Prat de Llobregat és inqüestionable. Ara el Teatre L’Artesà compta amb ella per a un espectacle de nova creació en el marc de La moderna, la nsotra línia de suport a la creació local, centrada en l’exhibició, que alimenta la programació estable de la ciutat.

Aquest espectacle també forma part del festival Dansa Metropolitana que se celebra del 9 al 26 de març de 2023 a 12 municipis de l'Àrea Metropolitana. Pots consultar tota la programació del festival a: www.dansametropolitana.cat 

També us pot interessar...

Tribut a Michael Jackson. Festival Final de Curs 2023 EED

10 juny , 18:00 h

Festival de Final de curs d'Eternal District Dance

Festival Final de Curs Casa de Cádiz

25 juny , 18:00 h

Festival de Final de curs de la Casa de Cádiz

Migrare

02 juliol , 20:00 h

Torna l’espectacularitat de les coreografies de Maduixa Teatre, aquesta vegada amb una història commovedora que explora els límits de l'equilibri amb el moviment. Equilibris impossibles, quatre dones sobre xanques, poesia en moviment.

Comprar entrades