La Moderna

ENR2

11 març , 20:00 h

  • Idioma: Català
    • Serveis:

Últimes Localitats

Comptem amb Úrsula Rilo, referent de les danses urbanes a la ciutat amb més de 20 anys d’experiència, per presentar un nou espectacle en el marc de la nostra línia de suport a la creació local.

Entrada

ENTRADES A LA VENDA A PARTIR DE DIMARTS 17 DE GENER A LES 17H

Totes les tarifes inclouen despeses de gestió (0,50€)

Preu 12,5 €     Anticipada 8,5 €

Tarifa Joves.Prat 5,5 € (imprescindible presentar DNI)

Tarifa Infantil 6,5 € (imprescindible presentar DNI)

Més informació i condicions de les tarifes aquí.

 

ESPECTACLE PER A TOTS ELS PÚBLICS.

Interpretació Nayade Digon, Abril Polonio, Marta Mas, Nacho Calero, Marc Wen Yu Rodríguez, Marina Carrascosa, Iratxe Puerta 

Imatge A.J. Productions 

Il·luminació Teatre Artesà

Escenografia i vestuari Úrsula Rilo

Música diferents artistas

ENR2

Hip Hop Prat amb direcció d’Úrsula Rilo

“Un fil vermell invisible connecta a aquells que estan destinats a trobar-se, sense importar temps, lloc o circumstàncies. El fil vermell es pot estirar, contreure o embullar, però mai trencar”.

Amb aquesta obra la creadora pratenca Úrsula Rilo i la seva companyia Hip Hop Prat cerquen donar a entendre que el fil existeix independentment del moment en el qual les persones vagin a conèixer-se. A més, no pot trencar-se en cap cas, encara que a vegades pugui estar més o menys tibant. Però és, sempre, una mostra del vincle que existeix entre elles. L'objectiu d'aquesta obra és atreure a l'espectador i provocar en ell sensacions i sentiments creant una il·lusió dins d'una realitat a través dels embolics. Diguem embolics a situacions de la vida representats per cordes.

Úrsula Rilo porta 20 anys dedicada a l’ensenyament i la difusió de les danses urbanes de la cultura hip hop i la seva importància en la promoció de la dansa al Prat de Llobregat és inqüestionable. Ara el Teatre L’Artesà compta amb ella per a un espectacle de nova creació en el marc de La moderna, la nsotra línia de suport a la creació local, centrada en l’exhibició, que alimenta la programació estable de la ciutat.

Aquest espectacle també forma part del festival Dansa Metropolitana que se celebra del 9 al 26 de març de 2023 a 12 municipis de l'Àrea Metropolitana. Pots consultar tota la programació del festival a: www.dansametropolitana.cat 

També us pot interessar...

La Moderna

Ara que estem totes juntes

14 desembre , 20:00 h

Una nova proposta de Teatre Kaddish, en aquesta ocasió amb direcció i dramatúrgia de Guillem Gefaell, que es pregunta quin paper té la comunitat en el nostre temps.

La Moderna

Ara que estem totes juntes

15 desembre , 20:00 h

Una nova proposta de Teatre Kaddish, en aquesta ocasió amb direcció i dramatúrgia de Guillem Gefaell, que es pregunta quin paper té la comunitat en el nostre temps.

Vetllada de Nadal Esplai Sant Pere i Sant Pau

16 desembre , 17:30 h

Vetllada nadalenca de l'esplai Sant Pere i Sant Pau

Comprar entrades