La Moderna

ENR2

11 març , 20:00 h

  • Idioma: Català

Comptem amb Úrsula Rilo, referent de les danses urbanes a la ciutat amb més de 20 anys d’experiència, per presentar un nou espectacle en el marc de la nostra línia de suport a la creació local.

Interpretació Nayade Digon, Abril Polonio, Marta Mas, Nacho Calero, Marc Wen Yu Rodríguez, Marina Carrascosa, Iratxe Puerta 

Imatge A.J. Productions 

Il·luminació Teatre Artesà

Escenografia i vestuari Úrsula Rilo

Música diferents artistas

ENR2

Hip Hop Prat amb direcció d’Úrsula Rilo

Espectacle presentat els dies 11 i 12 de març de 2023

“Un fil vermell invisible connecta a aquells que estan destinats a trobar-se, sense importar temps, lloc o circumstàncies. El fil vermell es pot estirar, contreure o embullar, però mai trencar”.

Amb aquesta obra la creadora pratenca Úrsula Rilo i la seva companyia Hip Hop Prat cerquen donar a entendre que el fil existeix independentment del moment en el qual les persones vagin a conèixer-se. A més, no pot trencar-se en cap cas, encara que a vegades pugui estar més o menys tibant. Però és, sempre, una mostra del vincle que existeix entre elles. L'objectiu d'aquesta obra és atreure a l'espectador i provocar en ell sensacions i sentiments creant una il·lusió dins d'una realitat a través dels embolics. Diguem embolics a situacions de la vida representats per cordes.

Úrsula Rilo porta 20 anys dedicada a l’ensenyament i la difusió de les danses urbanes de la cultura hip hop i la seva importància en la promoció de la dansa al Prat de Llobregat és inqüestionable. Ara el Teatre L’Artesà compta amb ella per a un espectacle de nova creació en el marc de La moderna, la nsotra línia de suport a la creació local, centrada en l’exhibició, que alimenta la programació estable de la ciutat.

Aquest espectacle també forma part del festival Dansa Metropolitana que se celebra del 9 al 26 de març de 2023 a 12 municipis de l'Àrea Metropolitana. Pots consultar tota la programació del festival a: www.dansametropolitana.cat 

També us pot interessar...

Barbados en 2022

19 maig , 18:00 h

Què és una parella, més enllà del passat que les uneix? Pablo Remón s'ha proposat reescriure la mateixa obra cada cinc anys i aquí amb humor i gaudi ens qüestiona que, per a sobreviure com a parella, hem de ser capaces de contar la nostra història.

Programació Expandida

Post-funció de "Barbados en 2022"

19 maig , 19:15 h

Post-funció de l'espectacle "Barbados en 2022" de Pablo Remón. a càrrec d'Albert Boronat

"Quina és l'última cosa que has après?" Exposició de les Apuntador@s

21 maig , 17:00 h

Exposició sobre el procès d'investigació que mostra el treball de les Apuntador@s a través de la pregunta "Quina és l'ultima cosa que has après ?"

Comprar entrades