Projectes

El Teatre L’Artesà impulsa i dona suport a projectes artístics i cicles de programació que apostin per la diversitat i la multidisciplinaritat.

Camins Vius, alimentem l'ànima

Una oferta per a totes les escoles públiques del Prat, des de l’escola bressol al batxillerat, des d’una mirada holística i integral adequada a cada etapa evolutiva.


L'Escola d'Arts en Viu i la creació

Projectes de creació en estat pur amb l’acompanyament d’artistes que formen part de la programació estable de Teatre L’Artesà


La Moderna

Línia de suport a la creació local, centrada en l’exhibició, que alimentarà la programació estable de la ciutat


L'Artesà per dins

Residències, TFG i creació en essència


Apuntador@s

Dispositiu per a amants sènior de les Arts en Viu


Stalkers

#Stalkers és un projecte per a joves d'entre 18 i 25 anys interessats i/o implicats en les arts vives que vulguin participar d'una experiència al voltant de la idea de curadoria


A escena

A escena és un programa de ràdio sobre les Arts en Viu, una aposta per la creativitat a través de les ones


Malnascuts

Els MALNASCUTS.PRT és un laboratori teatral per a joves entre 16 i 30 anys amb ganes de formar part d'un procés de creació experimental col•lectiva.


Camins Vius a casa

Camins Vius evoluciona cap a una experiència artística i formativa per viure-la des de casa, en col·laboració amb la Taula Familiar i el sistema d’Arts en Viu del Prat


Itineraris escènics

Amb l'objectiu de desbordar i integrar les Arts en Viu amb el teixit ciutadà, els pratencs i pratenques seran els encarregats de dotar d’ànima aquest equipament fent seva la programació.


Cicles

Programació Expandida

Un espai on es cerquen vincles entre les persones i el discurs, el pensament que hi ha darrere de les obres programades.


Pràctiques escèniques

L’Artesà fuig dels convencionalismes d’una caixa escènica a l’ús i buscarà les ressonàncies a partir de l’eix cultura/educació/comunitat.


Dijous Teatre

Una aposta pels projectes més compromesos i innovadors del panorama teatral. Força, diversitat i, sobretot, proximitat seran les característiques del cicle Dijous Teatre.


Accions i Propostes per a Tots els Públics (TP)

Propostes que poden gaudir tots els públics, des del més petits als adults que els acompanyen, pensades i creades per a tota la família, per reflexionar i experimentar plegats.


Ens cuidem! Un conte per a tu

Ajuda'ns a crear un conte nou cada dia per cuidar-nos i desitjar-nos la bona nit


Tornem a L'Artesà

El Teatre L’Artesà obre les seves portes a partir del dia 30 de març. Tota la ciutadania podrà conèixer l’equipament per mitjà de portes obertes, visites guiades i espectacles.


Arts en Viu a la ciutat

Festa Major 2019

El Teatre L'Artesà se suma a les propostes d'Arts en Viu de la Festa Major del Prat...com sempre amb música, teatre, dansa i circ!


Maig en dansa 2019

Durant el mes de maig, la dansa surt al carrer, una manera de celebrar i de mostrar que al Prat ens agrada ballar i veure ballar.


Quinzena Metropolitana de la Dansa 2019

Del 13 al 30 de març, tindrà lloc la Quinzena Metropolitana de Dansa, una cita oberta a tots els gèneres i públics, present a teatres, museus, vagons de metro o al carrer.


Comprar entrades