Projectes

El Teatre L’Artesà impulsa i dona suport a projectes artístics i cicles de programació que apostin per la diversitat i la multidisciplinaritat.

Festa Major

El Teatre L'Artesà se suma a les propostes d'Arts en Viu de la Festa Major del Prat...com sempre amb música, teatre, dansa i circ!


Teatre a l'ombra

VIU L'ESTIU al Prat. Gaudim de les Arts en Viu al Parc del Fondo d'en Peixo i al Pati de L'Artesà.


Stalkers

8 joves entre 18 i 25 anys del Prat, juntament amb 10 joves procedents de diferents municipis de Catalunya tenen l'oportunitat de viure 4 festivals d'arts vives.


Malnascuts

Els Malnascuts.PRT és un laboratori teatral per tal que la gent d’entre 16 i 30 anys, professional i no professional, pugui experimentar en qualsevol àmbit de les arts escèniques. L'objectiu és generar un espai de risc i descoberta de noves possibilitats d’expressió.


Accions i Propostes per a Tots els Públics (TP)

Propostes que poden gaudir tots els públics, des del més petits als adults que els acompanyen, pensades i creades per a tota la família, per reflexionar i experimentar plegats.


Dijous Teatre

L’Artesà segueix apostant pels projectes escènics més compromesos i innovadors del panorama teatral. Força, diversitat i, sobretot, proximitat seran les característiques del cicle Dijous Teatre.


Pràctiques escèniques

L’Artesà fuig dels convencionalismes d’una caixa escènica a l’ús i buscarà les ressonàncies a partir de l’eix cultura/educació/comunitat.


Dispositivo Labranza

Dispositivo Labranza és un projecte que lidera la Cia Lamajara que s’acosta al Prat per, a través de la dansa comunitària, entrar en contacte amb l’entorn pagès a través del moviment, l’experiència de l’acte escènic i el fet de treballar conjuntament en un procés creatiu.


Maig en dansa

Durant el mes de maig, la dansa surt al carrer, una manera de celebrar i de mostrar que al Prat ens agrada ballar i veure ballar.


Quinzena Metropolitana de la Dansa

Del 13 al 30 de març, tindrà lloc la Quinzena Metropolitana de Dansa, una cita oberta a tots els gèneres i públics, present a teatres, museus, vagons de metro o al carrer.


Tornem a L'Artesà

El Teatre L’Artesà obre les seves portes a partir del dia 30 de març. Tota la ciutadania podrà conèixer l’equipament per mitjà de portes obertes, visites guiades i espectacles.


Comprar entrades