Projectes

El Teatre L’Artesà impulsa i dona suport a projectes artístics i cicles de programació que apostin per la diversitat i la multidisciplinaritat.

Camins Vius, alimentem l'ànima

Una oferta per a totes les escoles públiques del Prat, des de l’escola bressol al batxillerat, des d’una mirada holística i integral adequada a cada etapa evolutiva.


L'Escola d'Arts en Viu i la creació

Projectes de creació en estat pur amb l’acompanyament d’artistes que formen part de la programació estable de Teatre L’Artesà


La Moderna

Línia de suport a la creació local, centrada en l’exhibició, que alimentarà la programació estable de la ciutat


L'Artesà per dins

Residències, TFG i creació en essència


Apuntador@s

Dispositiu per a amants sènior de les Arts en Viu


Stalkers

#Stalkers és un projecte per a joves d'entre 18 i 25 anys interessats i/o implicats en les arts vives que vulguin participar d'una experiència al voltant de la idea de curadoria


A escena

A escena és un programa de ràdio sobre les Arts en Viu, una aposta per la creativitat a través de les ones


Malnascuts

Els MALNASCUTS.PRT és un laboratori teatral per a joves entre 16 i 30 anys amb ganes de formar part d'un procés de creació experimental col•lectiva.


Itineraris escènics

Amb l'objectiu de desbordar i integrar les Arts en Viu amb el teixit ciutadà, els pratencs i pratenques seran els encarregats de dotar d’ànima aquest equipament fent seva la programació.


Cicles

Programació Expandida

Un espai on es cerquen vincles entre les persones i el discurs, el pensament que hi ha darrere de les obres programades.


Pràctiques escèniques

L’Artesà fuig dels convencionalismes d’una caixa escènica a l’ús i buscarà les ressonàncies a partir de l’eix cultura/educació/comunitat.


Dijous Teatre

Una aposta pels projectes més compromesos i innovadors del panorama teatral. Força, diversitat i, sobretot, proximitat seran les característiques del cicle Dijous Teatre.


Programació familiar

Propostes que poden gaudir tots els públics, des del més petits als adults que els acompanyen, pensades i creades per a tota la família, per reflexionar i experimentar plegats.


Ens cuidem! Un conte per a tu

Ajuda'ns a crear un conte nou cada dia per cuidar-nos i desitjar-nos la bona nit


Tornem a L'Artesà

El Teatre L’Artesà obre les seves portes a partir del dia 30 de març. Tota la ciutadania podrà conèixer l’equipament per mitjà de portes obertes, visites guiades i espectacles.


Arts en Viu a la ciutat

Comprar entrades