L'Artesà

L’Artesà torna a obrir portes el 2019 recuperant el seu ús funcional després d’uns anys de tancament i un període d’obres. Actualment el conjunt de L’Artesà és un projecte públic de l’Ajuntament del Prat de Llobregat que aposta per construir ciutadania a través de les Arts en Viu, contribuint al desenvolupament personal i col•lectiu.

Projecte cultural i Arts en Viu

L’Artesà és el node central del sistema d’Arts en Viu del Prat, que articula els projectes i activitats de música, teatre, dansa i circ, posant un èmfasi especial en la vessant de l’educació i la formació, a més de promoure les pràctiques, la creació artística i la difusió.


Història

L’Artesà es va construir l’any 1919 per una junta de propietaris que volien dotar la ciutat del moment d’un centre on celebrar actes socials i espectacles teatrals. Després d’un llarg període d’inactivitat l’Ajuntament del Prat el compra i inicia els procés de recuperació de l’espai teatral.


Espais

L’edifici de L’Artesà és un complex arquitectònic conformat pel Teatre L’Artesà, el Cafè i el Pati de L’Artesà.


Procés de recuperació

La rehabilitació de L’Artesà s’aborda l’any 2003, quan l’Ajuntament va poder comprar el recinte després de moltes i difícils negociacions amb la propietat.


Equip de treball

Equip directiu

Codirecció artística. Cristina Alonso

i Cèsar Compte

 

Oficina Tècnica

Gerència. Jose Arias

Mediació artística. Maria Donoso

Comunicació i premsa. Mila Rodríguez

Administrativa. Vanesa Martínez

Informació i acollida. Sara Vila

Serveis Tècnics

Coordinadora tècnica: Naiara Herrero

Coordinadora de sala i regiduria: Raquel Mora

Equip tècnic: Iñaki Garzón, Sergio Lucas, Jose María Barragán i Francesc Marchán

Comprar entrades