Serveis

El Teatre L'Artesà disposa de diversos serveis adaptats per als espectadors.

Serveis generals per a l'espectador

Venda d’entrades

El teatre L’Artesà posa a disposició un servei de venda d’entrades per internet però també compta amb una taquilla oberta de dilluns a divendres de 17 a 20 h per donar informació i vendre entrades als espectacles.

Venda d'entrades

Informació cultural de la ciutat

La taquilla del teatre ofereix informació cultural sobre els actes d’Arts en Viu i els actes culturals que es porten a terme a la ciutat. De la mateixa forma, pot fer la venda d’entrades a aquests espectacles (en cas que siguin de pagament).

Cafeteria

El Cafè L’Artesà és obert de dilluns a diumenge i ofereix servei abans i després de les diverses activitats que es porten a terme al Teatre.

Més informació

Accessibilitat per a tothom

Mobilitat reduïda

El Teatre L’Artesà està adequat per a persones per a mobilitat reduïda. Tant la Sala Gran, com la Sala Petita, com també El Modern compten amb espais reservats fins una setmana abans de l’espectacle. A més, s'han habilitat dues places d'aparcament per a persones amb mobilitat reduïda, ubicades al Passatge Rector Martí i Piñol cantonada amb Carrer del Centre.

Us preguem que ens informeu per facilitar-vos els accessos i millorar la vostra experiència al teatre.

Anella acústica

La Sala Gran, des de la fila 3 fins a la 17 (la gran part de la Platea del teatre), disposa d’un bucle magnètic, un sistema de transmissió del so per a persones amb capacitat auditiva reduïda. Aquest servei s’adreça a les persones portadores d’audiòfons o d’implants coclears, que disposen de posició ‘T’. 

 

Alçadors de butaques

Les sales del Teatre L’Artesà i El Modern compten amb alçadors de butaques per facilitar la visibilitat als més petits.

Acollida

Properament...

Estem estructurant aquest servei per donar-vos una millor qualitat i eficiència.

Altres

Visites a l’equipament per a grups

L’Artesà posa a disposició un servei de visites a l’equipament per oferir una altra mirada sobre les arts en viu i facilitar una experiència més rica del fet teatral.

Sol.licita servei
Comprar entrades