Serveis

El Teatre L'Artesà disposa de diversos serveis adaptats per als espectadors.

Serveis generals per a l'espectador

Venda d’entrades

L’Artesà posa a disposició un servei de venda d’entrades per internet però també compta amb una taquilla oberta de dilluns a divendres de 16 a 20 h per donar informació i vendre entrades als espectacles.

Venda d'entrades

Informació cultural de la ciutat

La taquilla del teatre ofereix informació cultural sobre els actes d’Arts en Viu i els actes culturals que es porten a terme a la ciutat. De la mateixa forma, pot fer la venda d’entrades a aquests espectacles (en cas que siguin de pagament).

Cafeteria

El Cafè L’Artesà és obert de dilluns a diumenge i ofereix servei abans i després de les diverses activitats que es porten a terme al Teatre.

Més informació

Accessibilitat per a tothom

Mobilitat reduïda

L’Artesà està adequat per a persones per a mobilitat reduïda. Tant la Sala Gran, com la Sala Petita, com també El Modern compten amb espais reservats fins una setmana abans de l’espectacle. Us preguem que ens informeu per facilitar-vos els accessos i millorar la vostra experiència al teatre.

Anella acústica

La Sala Gran disposa d’un bucle magnètic, un sistema de transmissió del so per a persones amb capacitat auditiva reduïda. Aquest servei s’adreça a les persones portadores d’audiòfons o d’implants coclears, que disposen de posició ‘T’. Cal demanar l’aparell a les taquilles del teatre.

Alçadors de butaques

L’Artesà i El Modern compten amb alçadors de butaques per facilitar la visibilitat als més petits.

Acollida

Servei gratuït adreçat a famílies amb infants entre 3 i 12 anys. El servei s’ofereix en les activitats de programació sempre i quan hi hagi un mínim de famílies inscrites i es comuniqui l’ús d’aquest servei amb una antelació de 5 dies per mail o bé es sol•liciti a la taquilla del teatre.

Sol.licita servei

Altres

Visites a l’equipament per a grups

L’Artesà posa a disposició un servei de visites a l’equipament per oferir una altra mirada sobre les arts en viu i facilitar una experiència més rica del fet teatral.

Sol.licita servei
Comprar entrades