Pràctiques escèniques

L’Artesà fuig dels convencionalismes d’una caixa escènica a l’ús i buscarà les ressonàncies a partir de l’eix cultura/educació/comunitat.

L’Artesà fuig dels convencionalismes d’una caixa escènica a l’ús i buscarà les ressonàncies a partir de l’eix cultura/educació/comunitat a través del qual es garanteix la sostenibilitat de l’ecosistema cultural i artístic de la ciutat.

Per visibilitzar i potenciar el talent local, L’Artesà impulsarà i acollirà pràctiques escèniques en col·laboració amb entitats culturals i educatives de la ciutat (L’Escola d’Arts en Viu, projectes d’IntersECCions, centres cívics, entre d’altres), juntament amb projectes de creació i experimentació que obren processos de treball i connexió amb les comunitats de la ciutat.

INDISCIPLINATS

Taller "Revolución"

26 novembre, 12:30 h

L'artista andalusa proposa un taller on es treballarà a partir d'una pauta física compartida, la revolució, el canvi profund, la transformació radical

INDISCIPLINATS

Taller "Il·lusionisme performatiu"

26 novembre, 11:00 h

Macarena Recuerda enfocarà aquest taller des de la perspectiva de l'art de l'il·lusionisme. Un taller familiar sobre la màgia de l'escena .

Pràctiques escèniques

Masterclass amb Agrupación Señor Serrano

17 desembre, 10:00 h

Amb el títol "Video Stage Dramaturgy" la companyia Agrupación Señor Serrano ofereix una introducció a la posada en escena mitjançant dispositius digitals

Pràctiques escèniques

L'escolta i l'escena - Pràctica escènica amb Pablo Messiez

18 octubre, 11:00 h

Pràctica escènica a càrrec de Pablo Messiez, dramaturg i director de Las canciones de la Cia. Teatro Kamikaze

Pràctiques escèniques

Pràctica escènica: Jungla

25 octubre, 10:00 h

Pràctica escènica amb el col·lectiu Big Bouncers

Pràctiques escèniques

Pràctica escènica: Transmissions i les danses urbanes

29 novembre, 10:00 h

Pràctica escènica amb Guille Vidal-Ribas i Javier Casado

Comprar entrades