Pràctiques escèniques

L’Artesà fuig dels convencionalismes d’una caixa escènica a l’ús i buscarà les ressonàncies a partir de l’eix cultura/educació/comunitat.

L’Artesà fuig dels convencionalismes d’una caixa escènica a l’ús i buscarà les ressonàncies a partir de l’eix cultura/educació/comunitat a través del qual es garanteix la sostenibilitat de l’ecosistema cultural i artístic de la ciutat. Amb la voluntat cada vegada més conscient d’optimitzar recursos i esforços públics, s’ha concebut una programació expandida que pugui tenir diferents nivells d’impacte a la ciutat.

Per visibilitzar i potenciar el talent local, L’Artesà impulsarà i acollirà pràctiques escèniques en col·laboració amb L’Escola d’Arts en Viu, projectes d’IntersECCions i projectes educatius amb els centres de la ciutat, juntament amb projectes de creació i experimentació que obren processos de treball i connexió amb les comunitats de la ciutat.

La programació expandida és un espai que s’obre a la pràctica, on es cerquen vincles entre el discurs, el pensament, l’obra, la trajectòria dels artistes i els projectes de la ciutat amb les persones que la configuren. És una manera d’acompanyar i visibilitzar d’una manera més profunda les diferents peces i artistes convidats, però també és un espai d’investigació, on es regenrea i nodreix l’esperit de la força transformadora de la cultura per treballar un projecte a llarg termini.

Actes relacionats

Pràctiques escèniques

Dansa-teatre i interpretació musical

11 maig, 10:00 h

Tallers impartits per Vero Cendoya i Adele Madau. Pràctica escènica relacionada amb l’espectacle La partida.

Pràctiques escèniques

Dona i esport, present i futur. Taula rodona

08 maig, 19:00 h

Xerrada a càrrec de Xavier Llorens i Vero Cendoya. Pràctica escènica relacionada amb l’espectacle La partida.

Comprar entrades