INDISCIPLINATS

Taller "Revolución"

26 novembre , 12:30 h

  • Idioma: Castellà

Llista d’espera

L'artista andalusa proposa un taller on es treballarà a partir d'una pauta física compartida, la revolució, el canvi profund, la transformació radical

Inscripció

Al taller poden assistir totes aquelles persones interessades a treballar amb el cos i explorar nous llenguatges, tinguin o no experiència professional.

Inscripció gratuïta. A partir del 31 d'octubre, dins la secció "Pràctiques escèniques" del Teatre L'Artesà aquí.

Taller Revolución

Amb Luz Arcas / La Phármaco

Diu Luz Arcas: "Sempre he pensat que la coreografia s'escriu a l'interior del cos: estómac, imaginació… i que ballar és una veritat del cos, indomesticable, enfront de la dansa com a exercici disciplinari, deformació intelectualizada de l'impuls espontani de ballar." En aquest taller treballarà a partir d'una pauta física compartida, la revolució, el canvi profund, la transformació radical: un moviment que succeeix a l'interior del cos i que fa tremolar (com el moviment de les capes tectòniques genera terratrèmols) les estructures sòlides sobre les quals hem construït la nostra identitat, aquesta ficció que ens dona un lloc convincent en el món. Com ella afirma: "Ballar és aquest tremolor espontani, aquesta petita, íntima i orgànica revolució".

Aquesta activitat forma part d'Indisciplinats, un festival de propostes escèniques, visuals, performatives i comunitàries que ocuparan els centres cívics de la ciutat, l’Escola d’Arts Visuals del Prat, el Centre d’Art Torre Muntadas, L’Artesà i La Capsa del 21 al 27 de novembre per gaudir de la creació artística contemporània.

També us pot interessar...

Marvel vs DC in concert

04 juny , 18:00 h

Tanquem temporada amb un fet insòlit: una orquestra simfònica pujarà a l’escenari de la Sala Gran i ho farà amb les millors bandes sonores de pel·lícules de superherois

Comprar entrades