INDISCIPLINATS

Taller "Revolución"

26 novembre , 12:30 h

  • Idioma: Castellà

Llista d’espera

L'artista andalusa proposa un taller on es treballarà a partir d'una pauta física compartida, la revolució, el canvi profund, la transformació radical

Inscripció

Al taller poden assistir totes aquelles persones interessades a treballar amb el cos i explorar nous llenguatges, tinguin o no experiència professional.

Inscripció gratuïta. A partir del 31 d'octubre, dins la secció "Pràctiques escèniques" del Teatre L'Artesà aquí.

Taller Revolución

Amb Luz Arcas / La Phármaco

Diu Luz Arcas: "Sempre he pensat que la coreografia s'escriu a l'interior del cos: estómac, imaginació… i que ballar és una veritat del cos, indomesticable, enfront de la dansa com a exercici disciplinari, deformació intelectualizada de l'impuls espontani de ballar." En aquest taller treballarà a partir d'una pauta física compartida, la revolució, el canvi profund, la transformació radical: un moviment que succeeix a l'interior del cos i que fa tremolar (com el moviment de les capes tectòniques genera terratrèmols) les estructures sòlides sobre les quals hem construït la nostra identitat, aquesta ficció que ens dona un lloc convincent en el món. Com ella afirma: "Ballar és aquest tremolor espontani, aquesta petita, íntima i orgànica revolució".

Aquesta activitat forma part d'Indisciplinats, un festival de propostes escèniques, visuals, performatives i comunitàries que ocuparan els centres cívics de la ciutat, l’Escola d’Arts Visuals del Prat, el Centre d’Art Torre Muntadas, L’Artesà i La Capsa del 21 al 27 de novembre per gaudir de la creació artística contemporània.

També us pot interessar...

Tu beat me suena

22 juny , 18:30 h

Concurs anual on els alumnes de l’escola esdevenen els participants d'aquest emocionant concurs d’imitacions. Si vols viure una tarda meravellosa, vine i gaudeix de les imitacions dels nostres artistes.

Buleriando VIII

29 juny , 19:00 h

Més de 50 bailaoras i 7 guitarristes, conjuntament amb el cante i la percussió, presentaran un espectacle de flamenc on destaquen la força i la passió del flamenc sobre l'escenari del Modern.

Festival 2024 A.VV Sant Cosme i Sant Damià/RV Dance

30 juny , 11:00 h

El festival consta d'una primera part amb peces coreogràfiques, estils comercials i danses urbanes, i d'una segona part on els ballarins duran a terme un espectacle basat en La Bella i la Bèstia.

Comprar entrades