La Moderna

Línia de suport a la creació local, centrada en l’exhibició, que alimentarà la programació estable de la ciutat

Des del Teatre L’Artesà encetem una línia de suport a la creació local, centrada en l’exhibició, que alimentarà la programació estable de la ciutat. A partir de tipologies i impactes diferents, La Moderna es convertirà en un cicle format per quatre propostes que pujaran als escenaris d’El Modern i del Teatre L’Artesà per tal de donar visibilitat a les propostes professionals que tenen un clar segell pratenc.

Aquest suport inclourà diferents tipologies: des d’una carta blanca, un espai de confiança que dona llibertat al creador, passant per altres propostes ja creades i que s’estrenen fora de la ciutat o projectes comunitaris que sobresurten de les mateixes parets d’un equipament escènic i que acaben involucrant en la seva creació diferents col·lectius (artístics o no) sota la mirada externa d’un creador professional. 

La Moderna

For(d) Fiesta

14 març, 20:00 h

La ballarina i coreògrafa pratenca Olga Clavel rep el suport del programa La Moderna per a una nova creació sobre els aspectes més íntims del seu procés creatiu.

La Moderna

Eclipsi

18 gener, 20:00 h

Ritmes d’anada i tornada, que travessen l’Atlàntic i tornen a casa. La cantant i compositora Míriam Farré és aquesta temporada l’artista local de La Moderna, el programa de suport del Teatre L’Artesà a la creació del Prat de Llobregat.

La Moderna

Ara que estem totes juntes

15 desembre, 20:00 h

Una nova proposta de Teatre Kaddish, en aquesta ocasió amb direcció i dramatúrgia de Guillem Gefaell, que es pregunta quin paper té la comunitat en el nostre temps.

La Moderna

Primer Acte: Fermí Herrero i Irene Pérez

11 febrer, 20:00 h

Fermí Herrero i Irene Pérez Muñoz, joves creadores de la ciutat, presenten peces curtes creades en residència a L’Artesà, després d'haver desenvolupat el seu TFG al teatre

La Moderna

ENR2

11 març, 20:00 h

Comptem amb Úrsula Rilo, referent de les danses urbanes a la ciutat amb més de 20 anys d’experiència, per presentar un nou espectacle en el marc de la nostra línia de suport a la creació local.

La Moderna

Parole, parole, parole

28 juny, 21:30 h

Al juny de 2022 el creador pratenc Lolo Herrero ens va fer conèixer altres espais del Modern a través d’una selecció minuciosa de textos rebut i llegits a les “Lectures pel Confinament” i textos propis de l’autor que serveixen d’unió entre ells.

La Moderna

Gran Finale

26 març, 19:00 h

Lakali Compañía presenta el procés de creació del coreògraf pratenc Vicente Roldán, desenvolupat en residència al març de 2022 dins la línia de suport a la creació local La Moderna.

La Moderna

Vals del aniversario

06 maig, 20:00 h

La cantant Sílvia Comes presenta el seu nou espectacle dedicat a Jaime Gil de Biedma, treballat en residència a la Sala Petita del Teatre L'Artesà el mes de maig de 2022.

La Moderna

Sempiternos

19 març, 20:00 h

Mavi Arias ha desenvolupat en residència i presentat al Teatre L'Artesà al març de 2022 el seu nou espectacle, "Sempiternos", un homenatge a la raça pura i als grans personatges del flamenc.

INDISCIPLINATS

* HIT ME IF I'M PRETTY * o Vladimir Maiakovski es va suïcidar per amor –DEIXALLES–

16 desembre, 20:00 h

L'artista pratenca Juana Dolores mostra al cicle Indisciplinats el procés de creació de la seva segona peça teatral

La Moderna

Una intervenció

21 octubre, 20:00 h

Què passa quan odies el teu millor amic? Dins la línia de suport a la creació local La Moderna, la Silvia Sabaté dirigeix un equip ple de talent local

Dijous Teatre

Máquinas sagradas

02 abril, 20:30 h

Conversa perfomativa "El monte de los Olivos"

Dijous Teatre

Preses

19 març, 20:30 h

Un col•lectiu salvatge de dones organitzades tancades a la presó de la ciutat

La Moderna

Vida

26 gener, 18:00 h

Josep Costa celebra els seus 70 anys fent un recorregut per la seva vida al teatre, amb les paraules dels autors i personatges que l'han acompanyat.

Sempre el desert (MAR(GEN))

15 desembre, 18:00 h

El Prat, el meu poble. Però quin és aquest poble? Mar(GEN) parla d'identitat.

Notícies relacionades

Preses, la proposta de creació local que torna a obrir les portes del Teatre L'Artesà

14 juliol, 15:00h

Passant per les cases, retrobant-se a la plaça del Parc del Fondo d’en Peixo i passejant-se pels carrers i els Espais Naturals del riu Llobregat, el Teatre a l’ombra ha traçat un recorregut que poc a poc torn...


Tret de sortida de La Moderna, talent quilòmetre zero

23 desembre, 09:00h

Dissabte 14 i diumenge 15, El Modern ha acollit la primera obra del cicle La Moderna, una línia de la programació pròpia del Teatre L’Artesà dedicada especialment al suport a la creació Km 0. La creació col·lectiva de Teatre Kaddish, Sempre el desert (MAR(GEN...


Comprar entrades