La Moderna

Línia de suport a la creació local, centrada en l’exhibició, que alimentarà la programació estable de la ciutat

Des del Teatre L’Artesà encetem una línia de suport a la creació local, centrada en l’exhibició, que alimentarà la programació estable de la ciutat. A partir de tipologies i impactes diferents, La Moderna es convertirà en un cicle format per quatre propostes que pujaran als escenaris d’El Modern i del Teatre L’Artesà per tal de donar visibilitat a les propostes professionals que tenen un clar segell pratenc.

Aquest suport inclourà diferents tipologies: des d’una carta blanca, un espai de confiança que dona llibertat al creador, passant per altres propostes ja creades i que s’estrenen fora de la ciutat o projectes comunitaris que sobresurten de les mateixes parets d’un equipament escènic i que acaben involucrant en la seva creació diferents col·lectius (artístics o no) sota la mirada externa d’un creador professional. 

Dijous Teatre

Preses

19 març, 20:30 h

Un col•lectiu salvatge de dones organitzades tancades a la presó de la ciutat

Dijous Teatre

Máquinas sagradas

02 abril, 20:30 h

Conversa perfomativa "El monte de los Olivos"

Notícies relacionades

Tret de sortida de La Moderna, talent quilòmetre zero

23 desembre, 09:00h

Dissabte 14 i diumenge 15, El Modern ha acollit la primera obra del cicle La Moderna, una línia de la programació pròpia del Teatre L’Artesà dedicada especialment al suport a la creació Km 0. La creació col·lectiva de Teatre Kaddish, Sempre el desert (MAR(GEN...


Comprar entrades