La Moderna

Línia de suport a la creació local, centrada en l’exhibició, que alimentarà la programació estable de la ciutat

Des del Teatre L’Artesà encetem una línia de suport a la creació local, centrada en l’exhibició, que alimentarà la programació estable de la ciutat. A partir de tipologies i impactes diferents, La Moderna es convertirà en un cicle format per quatre propostes que pujaran als escenaris d’El Modern i del Teatre L’Artesà per tal de donar visibilitat a les propostes professionals que tenen un clar segell pratenc.

Aquest suport inclourà diferents tipologies: des d’una carta blanca, un espai de confiança que dona llibertat al creador, passant per altres propostes ja creades i que s’estrenen fora de la ciutat o projectes comunitaris que sobresurten de les mateixes parets d’un equipament escènic i que acaben involucrant en la seva creació diferents col·lectius (artístics o no) sota la mirada externa d’un creador professional. 

La Moderna

Gran Finale

26 març, 19:00 h

Lakali Compañía presenta el procés de creació del coreògraf pratenc Vicente Roldán, dins la línia de suport a la creació local La Moderna.

La Moderna

Vals del aniversario

06 maig, 20:00 h

La cantant Sílvia Comes presenta el seu nou espectacle dedicat a un dels poetes més rellevants de la poesia contemporània en castellà

La Moderna

Sempiternos

19 març, 20:00 h

Un passeig infinit per tot allò que és genuí, un homenatge a la raça pura i als grans personatges del flamenc. Que no tenen fi.

Dijous Teatre

Máquinas sagradas

02 abril, 20:30 h

Conversa perfomativa "El monte de los Olivos"

Dijous Teatre

Preses

19 març, 20:30 h

Un col•lectiu salvatge de dones organitzades tancades a la presó de la ciutat

La Moderna

Vida

26 gener, 18:00 h

Josep Costa celebra els seus 70 anys fent un recorregut per la seva vida al teatre, amb les paraules dels autors i personatges que l'han acompanyat.

Sempre el desert (MAR(GEN))

15 desembre, 18:00 h

El Prat, el meu poble. Però quin és aquest poble? Mar(GEN) parla d'identitat.

Notícies relacionades

Preses, la proposta de creació local que torna a obrir les portes del Teatre L'Artesà

14 juliol, 15:00h

Passant per les cases, retrobant-se a la plaça del Parc del Fondo d’en Peixo i passejant-se pels carrers i els Espais Naturals del riu Llobregat, el Teatre a l’ombra ha traçat un recorregut que poc a poc torn...


Tret de sortida de La Moderna, talent quilòmetre zero

23 desembre, 09:00h

Dissabte 14 i diumenge 15, El Modern ha acollit la primera obra del cicle La Moderna, una línia de la programació pròpia del Teatre L’Artesà dedicada especialment al suport a la creació Km 0. La creació col·lectiva de Teatre Kaddish, Sempre el desert (MAR(GEN...


Comprar entrades