La Moderna

Primer Acte: Fermí Herrero i Irene Pérez

11 febrer , 20:00 h

  • Idioma: Català
    • Serveis:

Fermí Herrero i Irene Pérez Muñoz, joves creadores de la ciutat, presenten peces curtes creades en residència a L’Artesà, després d'haver desenvolupat el seu TFG al teatre

OMI

Dirección Irene Pérez Muñoz

Dramatúrgia Irene Pérez Muñoz

Ajundantia de direcció Andreia García Linares

Escenografia Josep Plaja Borrel

Tècnic audiovisual Carles Antón Blasco

Il·luminacióTécnico/a ARTE

Intèrpret ASISTENTE Berta Castells Grau

Intèrpret PERSONA Yago Sanzu

Intèrpret OMI Irene Pérez Muñoz

 

No lo conoce nadie

Direcció Fermí Herrero i Conxita Herrero

Intèrprets Fermí Herrero i Conxita Herrero

Escenografia Marc Salicrú

Vestuari Fermí Herrero i Conxita Herrero

Dramatúrgia Conxita Herrero

Primer Acte

Projectes de Fermí Herrero i Irene Pérez Muñoz

Espectacle presentat el dia 11 de febrer de 2023

Primer acte és una oportunitat. Una més o potser la primera. És el primer pas per a la professionalització artística. Després de presentar el Treball de Final de Grau a la seva ciutat, des de L’Artesà brindem al talent local la possibilitat de tenir un nou reconeixement a l’esforç emprat durant tot el procés formatiu, ara ja sense la cotilla de l’entorn acadèmic. Un primer pas perquè se sentin lliures (i nosaltres amb elles) i crear amb el segell més personal acompanyat de prop per l’equip del Teatre L’Artesà.

 

OMI d' Irene Pérez Muñoz

Duració: 20 min aprox.

Món virtual, esclava del futur, intel·ligència artificial, ideal total. OMI, One More Intelligence, s'adaptarà als teus desitjos i necessitats. Quantes vegades has somiat amb una cosa així? No hi ha millor manera de parlar-vos d'ella que parlant amb ella, així que... Ara et toca decidir a tu. Vols millorar la teva vida? En què et puc ajudar?

Nascuda i criada al Prat de Llobregat, Irene Pérez Muñoz des de ben petita he estat en contacte amb el món de l’escena, formant part de companyies i escoles amaters de la meva ciutat materna. En finalitzar el batxillerat científic, va decidir prioritzar la meva passió i crear un futur on es pogués desenvolupar amb la màxima llibertat possible. Si més no, amb les llibertats que ella mateixa va decidir. Dins la universitat va tenir l’oportunitat de enriquir els seus coneixements i ampliar els seus interessos, formant-se en arts escèniques i especialitzada en interpretació i direcció.

No lo conoce nadie de Fermí Herrero

Duració: 15 min aprox.

Una peça, on els dos germans Herrero s'uneixen per donar sentit escènic als universos d'ambdós artistes, i desenmascarar al personatge protagonista, un esser nòmada en recerca de respostes. La Conxita (ilustradora) i el Fermí (actor) conformen el grup musical Tronco, quines desventures ens depararàn al món del teatre? No us ho perdeu!

Fermí Herrero és un jove artista. Actor format en l’Escola Superior d’Art Dramàtic de Barcelona (Institut del Teatre), músic del duo musical Tronco, al costat de la seva germana i cantautor en el seu projecte paral·lel, sota el nom de Fermi. Fa teatre, música i cant des de petit, ha passat per diferents escoles com el Teatre Kaddish, Coco Comín i Eòlia. Cap en el AEIG Anón Vilà, tenor en ARSinNOVA Cor de Cambra i professor en Plàudite Teatre. Li agrada molt pujar-se als escenaris i ho sent com un bon lloc per a ell.

 

 

També us pot interessar...

Akri

14 juliol , 20:00 h

Solo de circ d’un acròbata i una escala que és aparell de circ i escenografia a la vegada, una zona de pas entre dos espais a l’hora que simbolitza un ofici i un mode de vida.

Comprar entrades