TFG de Fermí Herrero

Treball final de grau de l'Institut del Teatre de Fermí Herrero, amb l'acompanyament de l'equip de L'Artesà

Fermí Herrero ha estat gestant el seu TFG de l’Escola Superior d’Art Dramàtic de Barcelona (Institut del Teatre) a la Sala Petita del Teatre L’Artesà, en residència tècnica i assistida de gener a març de 2022.

“Viatjar als teus records és buscar baralla, esquivar baralles és perdre records”.

El projecte: Búnker

Búnker és el treball de final de grau de Fermí Herrero Delfa en els seus estudis superiors d'Art Dramàtic en la ESAD de Barcelona. Búnker explora els punts d'unió entre la figura de Toteking, un dels pares fundadors del moviment del rap a nivell nacional, i Fermí, un jove actor i músic que continua fent passos en el camí de l'art. Els materials amb els quals Fermí ha treballat han estat fragments de , memorias de un encierro, rimas y tiburones blancos; la novel·la d'Herman Melville, Bartleby, l'escrivent; l'àlbum de Mile Davis, Kind of blue i una carta que el propi Fermi escriu a Toteking. L'obra està creada, dirigida i interpretada per Fermí, així que és un treball molt personal. Com el propi Toteking al llarg de la seva carrera, ha fonamentat el seu projecte en la idea de creació en solitud, dins del seu propi búnquer, preservant una essència innocent enfront dels perills externs. Sinó per què triar el búnquer com el teu lloc de treball, el teu mètode i el teu resultat?

Qui és Fermí Herrero?

Fermí és un jove artista. Actor format en l’Escola Superior d’Art Dramàtic de Barcelona (Institut del Teatre), músic del duo musical Tronco, al costat de la seva germana i cantautor en el seu projecte paral·lel, sota el nom de Fermi. Fa teatre, música i cant des de petit, ha passat per diferents escoles com el Teatre Kaddish, Coco Comín i Eòlia. Cap en el AEIG Anón Vilà, tenor en ARSinNOVA Cor de Cambra i professor en Plàudite Teatre. Li agrada molt pujar-se als escenaris i ho sent com un bon lloc per a ell.

 

Comprar entrades