El Modern

L’equipament que fins al 2018 ha liderat la programació de teatre, dansa i música de la ciutat, s’incorpora al Teatre L’Artesà.

El Modern és la tercera sala de L’Artesà. Aquest espai, ubicat a la Plaça de la Vila a pocs metres de L’Artesà, compta també amb una disposició a la italiana.  Disposa d’un aforament de 382 localitats, distribuïdes entre una platea amb 333 butaques i un primer pis amb 52 localitats.

L’escenari de 8 metres d’amplada de boca, té una alçada de 6 m, 8 m de fons i 13,2 m d’amplada total, compta també amb un teló i una càmera negra amb tres carrers.

Agenda d’El Modern

2n Festival de danses tradicionals catalanes

24 novembre , 17:00 h

2n Festival de danses catalanes organitzat pels Picacrestes del Prat

Maternitat Elna Opera

01 desembre , 18:00 h

La maternitat d'Elna, d'Assumpta Montellà i en versió operística, amb motiu de la commemoració del Dia Internacional dels Drets Humans.

Sempre el desert (MAR(GEN))

14 desembre , 20:30 h

Espectacle que investiga els conceptes de la violència i la marginalitat i com aquests es relacionen amb els d'amor i bellesa.

Sempre el desert (MAR(GEN))

15 desembre , 18:00 h

Espectacle que investiga els conceptes de la violència i la marginalitat i com aquests es relacionen amb els d'amor i bellesa.

Els Pastorets o l’Adveniment de l’Infant Jesús

29 desembre , 18:30 h

Els pastorets o l'adveniment de l'Infant Jesús, a càrrec de la Cia. Els Pastorets

Accions i Propostes per a Tots els Públics (TP)

Mobilus

19 gener , 12:00 h

Espectacle de teatre visual  inspirat en l’obra de l'artista americà Alexander Calder. Es treballen quatre eixos de l’obra de l’artista i amb ells es fusionen escultura, pintura, circ, dansa, titelles i màgia.

Comprar entrades