TFG d'Irene Pérez Muñoz

Treball final de grau de l'Institut del Teatre d'Irene Pérez Muñoz, amb l'acompanyament de l'equip de L'Artesà

Irene Pérez Muñoz ha estat gestant el seu TFG d'Arts Escèniques de l'Universitat de Girona a la Sala Petita del Teatre L’Artesà, en residència tècnica i artística al novembre de 2021.

El projecte: En Canal

Un migmetratge en clau teatral. Un seminari d’interpretació. Un debat sobre l’origen i el naixement de qualsevol creació. Un debat sobre la importància de la veritat íntima dins la ficció. Dins l’Art, en majúscula. Dotze estudiants en arts escèniques viuen la intensitat d’un seminari en mans de dos professionals experts en el sector interpretatiu, treballant el valor emotiu i sensorial de la persona com a element base per arribar a construir i crear els diferents personatges. Juntes, descobriran el valor de la mentida dins la realitat, i el valor de la realitat dins la mentida.


Qui és Irene Pérez Muñoz?

Nascuda i criada al Prat de Llobregat, des de ben petita he estat en contacte amb el món de l’escena, formant part de companyies i escoles amaters de la meva ciutat materna. En finalitzar el batxillerat científic, va decidir prioritzar la meva passió i crear un futur on es pogués desenvolupar amb la màxima llibertat possible. Si més no, amb les llibertats que ella mateixa va decidir. Dins la universitat va tenir l’oportunitat de enriquir els seus coneixements i ampliar els seus interessos, formant-se en arts escèniques i especialitzada en interpretació i direcció.

Residència d'Irene Pérez Muñoz - Teatre L'Artesà

Media Folder: 
Comprar entrades