La Moderna

Gran Finale

26 març , 19:00 h

    • Serveis:

Lakali Compañía presenta el procés de creació del coreògraf pratenc Vicente Roldán, desenvolupat en residència al març de 2022 dins la línia de suport a la creació local La Moderna.

Direcció Vicente Roldán

Coreografía Lakali Compañía i Vicente Roldán

Intèrprets Lúa Cárdenas, Goretti Pié, Vicente Roldán i Anna Rosell.

Música Carlos Cuenca

Vestuari Lakali Compañía i Mari Carmen González

Col·laboració especial Manuela.

Agraïments Albert Boronat, Mariano Beltrán, Ariadna Estivill, Marta Serret, Jesica Vecino i tot l'equip humà del Teatre L'Artesà

Amb la col·laboració de Teatre l'Artesà i Ajuntament del Prat de Llobregat

Gran Finale

Lakali Compañía

Gran Finale és un desenllaç que ens proposa la misèria com a estratègia de defensa davant la fatalitat.
Gran Finale  emergeix per moments en les aigües de la creació i la destrucció.
Gran Finale és un homenatge als fracassats: als qui no se salvaran en el final dels temps.
Gran Finale és Joan Evangelista.
Gran Finale és una diva pop.
Gran Finale és la celebració de l'inoportú.

Gran Finale acaba amb un Xim Pum!

Lakali Companyia presenta en el marc del festival Dansa Metropolitana la primera mostra del procés de recerca i creació que ha desenvolupat en el Teatre l’Artesà. En Gran Finale, Lakali Compañía dirigida per Vicente Roldán, proposa una peça en la qual s'entremesclen diferents llenguatges escènics. En aquesta proposta, la companyia de dansa està aprofundint en un llenguatge que es va definint al llarg de la seva trajectòria; un llenguatge que necessita del diàleg amb altres per a continuar configurant-se.

Lakali Compañía és una jove companyia de dansa que desenvolupa les seves creacions a partir de diferents estils, llenguatges i disciplines escèniques. Algunes de les seves darreres peces són: Somewhen Across the RainbowLa importancia del nudo de la corbata, Epífora Para comerte mejor, peça guanyadora del premi del públic en el certamen Estrena’t Casa Groga 2018.

Aquest espectacle forma part del festival Dansa Metropolitana que se celebra del 10 al 27 de març a 12 municipis de l'Àrea Metropolitana. Pots consultar tota la programació del festival a: www.dansametropolitana.cat

 

També us pot interessar...

Akri

14 juliol , 20:00 h

Solo de circ d’un acròbata i una escala que és aparell de circ i escenografia a la vegada, una zona de pas entre dos espais a l’hora que simbolitza un ofici i un mode de vida.

Comprar entrades