La Moderna

Vals del aniversario

06 maig , 20:00 h
2022

  • Idioma: Castellà
  • Duració: 1 hora 15 minuts
    • Serveis:

La cantant Sílvia Comes presenta el seu nou espectacle dedicat a un dels poetes més rellevants de la poesia contemporània en castellà

Entrada

Preu 15,5 €     Anticipada 10,5 €

(despeses de gestió incloses)

Tarifa Joves.Prat: 5 €

(és necessari presentar DNI)

Veu Sílvia Comes

Bateria Bryan Curtis
Teclat i programacions Florenci Salesas
Baix i contrabaix Dic Them

Vals de aniversario

Sílvia Comes canta a Gil de Biedma

La relació entre la cantautora Sílvia Comes i Jaime Gil de Biedma ve de llarg. Sílvia ja havia cantat alguns dels seus poemes, però va tornar a trobar-se amb ell durant els llargs mesos de confinament. La seva relectura va ser l'inici d'una nova fase de creativitat. Els versos de Jaime convoquen a la vida d'una manera desenfrenada. El dolor de la pandèmia, el tancament a casa, el món en suspens, tot quedava momentàniament oblidat en les hores en les quals Sílvia componia. El resultat d'aquesta trobada són deu cançons sobre deu poemes del poeta barceloní, entre ells el que dona títol a l'espectacle Vals del aniversario.

El significat de la paraula vals és 'girar'. I Vals del aniversario gira entorn de l'obra i la figura d'un dels més grans poetes en llengua castellana. I els poemes, recitats o en forma de cançó, ballen al voltant de l'amor més poderós, dels records de postguerra, de les ciutats del poeta, del pas del temps i del poeta mateix.

Però en Vals del aniversario també és present el poeta. No podíem deixar-li fora, amb el que li agradava la conversa! Sentirem la seva veu recitant alguns dels seus poemes, ens descobrirà quin poema considera el millor i recuperarem fotografies i pel·lícules de família.

Vals del Aniversario és un espectacle. Un espectacle màgic, poètic i emocionant. Girem?

També us pot interessar...

Silencio

29 maig , 18:00 h

L’actriu Blanca Portillo interpreta el monòleg escrit per Juan Mayorga a partir del discurs d'ingrés del dramaturg a la RAE.

Comprar entrades