La Moderna

Una intervenció

21 octubre , 20:00 h

  • Idioma: Català
  • Duració: 1 h i 30 min
    • Serveis:

Últimes Localitats

Què passa quan odies el teu millor amic? Dins la línia de suport a la creació local La Moderna, la Silvia Sabaté dirigeix un equip ple de talent local

Entrada

Preu 12 €     Anticipada 8 €

Autor  Mike Bartlett

Traducció i direcció  Sílvia Sabaté

Ajudant de direcció  Tomeu Llopis*

Intèrprets  Marta Aguilar i Bernat Quintana

Moviment  Míriam Escurriola

Il·luminació i espai sonor  Marina Mora

Escenografia  Xavi Mateo

Fotografia  David Airob

Fotografia espectacle  Inma Quesada

Realitzador de vídeo  Toni González

Producció i Distribució  Escenapart

Producció executiva  Montse Enguita

Agraïments: Josep Costa, Martí Castellarnau, Teatre Kaddish, Bodega Cal Pere Tarrida, Cafè L'Artesà, Mercè Meroño, Ceci Ràfols i Núria Sanahuja.

*Alumne en pràctiques del CFGS El Timbal Centre de Formació i Creació Escènica

Una intervenció

Mike Bartlett. Dirigida i traduïda per Sílvia Sabaté

A i B es coneixen des de fa tres anys i són bons amics. Potser fins i tot “els millors amics”, però són com l’oli i l’aigua, sempre discutint (cosa que, d’altra banda, els encanta).

Malgrat les seves diferències, sempre han tingut una relació molt sòlida, però ara B té una nova novia que A no pot suportar, no veu tant sovint als seus amics i sent que alguna cosa està canviant a dintre seu.

A, per la seva banda, comença a tenir un problema seriós amb la beguda, cosa que ella nega rotundament, al·legant que només vol passar-s’ho bé. El seu darrer desacord és una imminent intervenció militar en un país de l’Orient Mitjà que es troba en plena guerra civil. A acaba de tornar d’una manifestació en contra. B, en canvi, n’està plenament a favor.

A mesura que avança la intervenció militar, la seva amistat es va deteriorant cada cop més...

També us pot interessar...

Tu beat me suena

22 juny , 18:30 h

Concurs anual on els alumnes de l’escola esdevenen els participants d'aquest emocionant concurs d’imitacions. Si vols viure una tarda meravellosa, vine i gaudeix de les imitacions dels nostres artistes.

Buleriando VIII

29 juny , 19:00 h

Més de 50 bailaoras i 7 guitarristes, conjuntament amb el cante i la percussió, presentaran un espectacle de flamenc on destaquen la força i la passió del flamenc sobre l'escenari del Modern.

Festival 2024 A.VV Sant Cosme i Sant Damià/RV Dance

30 juny , 11:00 h

El festival consta d'una primera part amb peces coreogràfiques, estils comercials i danses urbanes, i d'una segona part on els ballarins duran a terme un espectacle basat en La Bella i la Bèstia.

Comprar entrades