La Moderna

For(d) Fiesta

14 març , 20:00 h

  • Duració: 1 h

Localitats Exhaurides

La ballarina i coreògrafa pratenca Olga Clavel rep el suport del programa La Moderna per a una nova creació sobre els aspectes més íntims del seu procés creatiu.

Entrada

ENTRADES A LA VENDA A PARTIR DE DIMARTS 6 DE FEBRER A LES 17H 

Totes les tarifes inclouen despeses de gestió (0,50€)

Preu 12 €  + 0’50€ de despeses de gestió

Anticipada 10 € + 0’50€ de despeses de gestió

Tarifa Joves.Prat 5 € + 0’50€ de despeses de gestió (imprescindible presentar DNI)

Més informació i condicions de les tarifes aquí.

Direcció Olga Clavel 

Direcció escènica Raul León-Mendoza (Universitat Politècnica de València)

Espai Sonor Lucía Gea

Intèrpret Olga Clavel 

Text Olga Clavel 

Acompanyament Guillem Gefaell

For(d) fiesta

La Moderna: Olga Clavel

For(d) Fiesta és la cerca dels impactes més subtils i més íntims que ens construeixen en el que ens mou i ens commou. És allò que es queda i que ressona o que et traspassa produint sempre una memòria. For(d) fiesta és una invitació per a ressonar a diferents freqüències, és vibrar i ser travessat pel so. És un mantra que viatja des de l'impacte fins a l'èxtasi col·lectiu. És compartir amb l'espectador, els significats imprecisos del nostre procés.

For(d) Fiesta ha estat un procés on hem investigat sobre l'impacte i la ressonància del cos amb altres matèries. Ens hem anat trobant amb diferents capes en aquest procés, el cos aquest ple de memòria i aquest pòsit de records continua en els músculs, en les fàscies, i gairebé sense poder moure'ns en post a la ressonància, el moviment viatja entre concepte i emoció. Entre moure i commoure. Busquem descentralitzar l'espai discoteca i l'espai escènic, per a convertir For(d) Festa en una experiència compartida amb el públic.

Aquesta proposta forma part de La Moderna, el programa de suport a la creació local de L'Artesà, centrada en l’exhibició i que alimenta la programació estable de la ciutat.

Aquest espectacle forma part del festival Dansa Metropolitana que se celebra al març de 2024 a 12 municipis de l'Àrea Metropolitana. Pots consultar tota la programació del festival a: www.dansametropolitana.cat

També us pot interessar...

Akri

14 juliol , 20:00 h

Solo de circ d’un acròbata i una escala que és aparell de circ i escenografia a la vegada, una zona de pas entre dos espais a l’hora que simbolitza un ofici i un mode de vida.

Comprar entrades