La Moderna

For(d) Fiesta

14 març , 20:00 h

  • Duració: 1 h

Últimes Localitats

La ballarina i coreògrafa pratenca Olga Clavel rep el suport del programa La Moderna per a una nova creació sobre els aspectes més íntims del seu procés creatiu.

Entrada

ENTRADES A LA VENDA A PARTIR DE DIMARTS 6 DE FEBRER A LES 17H 

Totes les tarifes inclouen despeses de gestió (0,50€)

Preu 12 €  + 0’50€ de despeses de gestió

Anticipada 10 € + 0’50€ de despeses de gestió

Tarifa Joves.Prat 5 € + 0’50€ de despeses de gestió (imprescindible presentar DNI)

Més informació i condicions de les tarifes aquí.

Direcció Olga Clavel Gimeno
Direcció escènica Raul León-Mendoza
Espai Sonor Lucía Gea
Intèrpret Olga Clavel Gimeno

For(d) fiesta

La Moderna: Olga Clavel

For(d) Fiesta és la cerca dels impactes més subtils i més íntims que ens construeixen en el que ens mou i ens commou. És allò que es queda i que ressona o que et traspassa produint sempre una memòria. For(d) fiesta és una invitació per a ressonar a diferents freqüències, és vibrar i ser travessat pel so. És un mantra que viatja des de l'impacte fins a l'èxtasi col·lectiu. És compartir amb l'espectador, els significats imprecisos del nostre procés.

Aquesta proposta forma part de La Moderna, el programa de suport a la creació local de L'Artesà, centrada en l’exhibició i que alimenta la programació estable de la ciutat.

També us pot interessar...

Osmose

08 març , 21:00 h

Osmose és una pregunta escènica canalitzada a través de la música i les seves corporalitats, on l'artista multidisciplinària i compositora Mercedes Peón construeix un relat crític sobre els efectes del capitalisme en les nostres vides.

La Moderna

For(d) Fiesta

14 març , 20:00 h

La ballarina i coreògrafa pratenca Olga Clavel rep el suport del programa La Moderna per a una nova creació sobre els aspectes més íntims del seu procés creatiu.

Los gestos

16 març , 20:00 h

En la seva última peça, el creador argentí explora la lògica pròpia del teatre a partir de posar el focus en els gestos. Pablo Messiez presenta el seu nou treball com “un intent de veure com pensa el teatre, de què està fet, quina és la seva lògica pròpia”.

Comprar entrades