L'Escola d'Arts en Viu i la creació

Projectes de creació en estat pur amb l’acompanyament d’artistes que formen part de la programació estable de Teatre L’Artesà

Tots els divendres, l'alumnat de L’Escola d’Arts en Viu treballa la creació en estat pur amb l’acompanyament d’artistes que formen part de la programació estable de Teatre L’Artesà. Els encarregats de donar el tret de sortida a aquests disparadors d’imaginaris són:

Pràctiques de creació

per a alumnes de 10 a 12 anys

Toni Mira és ballarí i coreògraf. Un dels temes que més ha treballat és la quotidianitat, que sempre ha ubicat en contexts arquitectònics, dissenyats o apropiats. És fundador i director de la companyia Nats Nus Dansa, però també ha col·laborat amb altres companyies nacionals i internacionals. L’any 2009 va ser guardonat amb el Premi Ciutat de Barcelona i el 2010 amb el Premi Nacional de Dansa.

Artefactes escènics

per a alumnes de 12 a 16 anys

Guillem Mont de Palol i Jorge Dutor col·laboren des de 2008. Els seus interessos artístics se centren en el llenguatge, la veu i la seva fisicalitat, el cos, la musicalitat i el ritme. Comencen a treballar junts a Amsterdam i han realitzat diverses peces, que han estat presentades en diferents contexts nacionals i internacionals. A més a més col·laboren amb altres artistes.

 

Comprar entrades