L'Escola d'Arts en Viu i la creació

Projectes de creació en estat pur amb l’acompanyament d’artistes que formen part de la programació estable de Teatre L’Artesà

Tots els divendres, l'alumnat de L’Escola d’Arts en Viu treballa la creació en estat pur amb l’acompanyament d’artistes que formen part de la programació estable de Teatre L’Artesà. Els encarregats de donar el tret de sortida a aquests disparadors d’imaginaris són:

Artefactes escènics

DEMOLEDORA

De setembre '21 a gener '22 / Per a alumnes de 12 a 15 anys

Col·lectiu compost pel músic i performer Adriano Galante (SewardEntrar a vivir…), la directora i mediaturga Sara Serrano, l'actor i creador David Climent (Los Corderos S.C.) i l'arquitecta i dissenyadora Alessia Schoor. El primer projecte artístic del col·lectiu, que porta el mateix nom, Demoledora, té com a eix central el tema de l'habitatge digne i no digne vist des de quatre perspectives artístiques: el moviment, la mediatúrgia, l'arquitectura i el so.

Edicions anteriors:

  • Escarlata Circus (setembre '19 a gener '20)
  • Leer es sexy (gener a juny '20)
  • Guillem Mont de Palol i Jorge Dutor (setembre '20 a febrer '21)
  • Aurora Bauzà i Pere Jou (febrer a juny '21)

Pràctiques de creació

XAVIER MARUBENS

De setembre '21 a juny '22 / Per a alumnes de 10 a 12 anys

Artista, coreògrafa i travesti, el treball de Xavier Marubens es mou entre el site-specifc, la instal·lació i la dansa i posa l’atenció en els processos de transició entre les coses. Cursa Máster en Práctica Escénica y Cultura Visual (grup ARTEA). A l'Artesà planteja un espai on compartir eines i metodologíes de creació escènica. Alhora, busca generar un espai col·laboratiu entre docents i alumnes amb l’objectiu de construir una nova relació. En aquesta relació de grup també s'hi incloen els focos, les cortines, el mirall i la porta: Què podem fer totes, aquí?

Edicions anteriors:

  • Mariona Naudin (curs 2019/2020)
  • Toni Mira (curs 2020/2021)

Artefactes Escènics amb Guillem Mont de Palol i Jorge Dutor

Media Folder: 
Comprar entrades