Stalkers

#Stalkers és un projecte per a joves d'entre 18 i 25 anys interessats i/o implicats en les arts vives que vulguin participar d'una experiència al voltant de la idea de curadoria

Stalkers, un dispositiu d’implicació de persones joves en el món de les Arts en Viu

Stalkers és un projecte per a joves d’entre 18 i 25 anys interessats i/o implicats en les arts vives procedents de diferents municipis del territori català que vulguin participar d’una experiència al voltant de la idea de curatoria.

Els joves stalkers, podran conèixer de primera mà aquesta pràctica en profunditat, assistint a  esdeveniments artístics i a festivals, com  el SÂLMON< FESTIVALSismògraf FiraTàrrega i el Festival TNT.  Amb l’acompanyament de creadors i creadores, gestors i gestores culturals i altres agents del sector que s’encarreguen  de guiar-los en aquesta experiència.

Per acabar el recorregut ells i elles faran alguna proposta per a la seva pròpia localitat. 

Un projecte ideat pel Festival Sâlmon, Sismògraf Olot, FiraTàrrega, Festival TNT, amb la complicitat del Festival Eufònic i de diferents ajuntaments del territori català (Alcover, El Prat de Llobergat, Sant Hipòlit de Voltregà, Terrassa, Barcelona, Martorell, Joventut Terres de l’Ebre, Olot i Tàrrega).

curador curadora
1 m. i f. [LC] Persona que té cura d’algú o d’alguna cosa.
2 m. i f. [BB] [PR] Persona que supervisa o dirigeix l’edició d’una obra, que en té cura.
3 m. i f. [LC] [DR] [PR] Persona nomenada per tenir
cura dels béns o interessos d’un menor o de qui no està
en estat d’administrar-los.
4 m. i f. [AN] [LC] [MD] Persona que guareix.
Diccionari de la llengua catalana de l’Institut d’Estudis Català

STALKERS 2021

Després d’un procés de selecció Susana Alonso, Ferrán Amaya Gutiérrez, Loreto San Martín i Melisa Rodríguez passen a formar part del dispositiu de joves curadors/es d’arts vives del Prat.

Durant dos anys transitaran diferents festivals d’arts vives de Catalunya i conviuran amb programadors, artistes, perfils tècnics que els mostraran què hi ha al davant i al darrere dels espectacles i de la programació cultural d’un festival. Per acabar el recorregut ells i elles faran alguna proposta per a la seva pròpia localitat. 

Stalkers 2021: presentació

Media Folder: 
Comprar entrades