Camins Vius, alimentem l'ànima

Una oferta per a totes les escoles públiques del Prat, des de l’escola bressol al batxillerat, des d’una mirada holística i integral adequada a cada etapa evolutiva.

Menjar 5 peces de fruita o verdura al dia és una de les millors maneres de seguir una dieta saludable. De la mateixa manera, des del Teatre L’Artesà ens proposem alimentar l’ànima a partir de propostes artístiques ben diferents però que mantenen com a eix central el poder transformador de la cultura.

L’itinerari CAMINS VIUS proposa a les escoles gaudir de les Arts en Viu en la seva plenitud. Convida a veure, tocar, experimentar, posar cos i reflexionar a partir de tot un seguit d’activitats pensades i creades específicament per a la comunitat educativa. Despertant l’esperit crític. Perquè una societat que es pregunta és una societat més oberta, més plural, amb més respecte per la diferència i el diàleg.

CAMINS VIUS són diferents parades en un mateix recorregut on s’intercalen anades a l’espai escènic en horari lectiu i fora d’ell per gaudir d’experiències singulars. Pràctiques dins i fora de l’aula i laboratoris creatius on la participació de tota la unitat familiar és del tot imprescindible i on les arts, com a metodologia pràctica, se sumen al concepte de treball per competències que ja realitzen a les escoles.

D’aquesta manera el projecte vol fer diferents aturades al llarg de l’etapa educativa de l’infant: bressol, infantil, primària, secundària i batxillerat.

CAMINS VIUS busca la complicitat directa de les famílies (AFA) per tal de poder aconseguir un impacte global del projecte. Presentat com un itinerari a través del qual cada dos anys l’alumnat pot gaudir de l’experiència en primera persona com a matèria lectiva, L’Artesà també ha dissenyat tot un seguit d’accions que conviden i demanen la implicació de les famílies a l’hora d’acompanyar els més petits i poder continuar l’itinerari fora de l’horari escolar.

Per tal que el traspàs d’informació sigui el més eficient possible i pugui garantir la interconnexió escola-Teatre L’Artesà-famílies, dissenyarem amb cada escola els mecanismes necessaris de seguiment i bon desenvolupament del projecte.

Blink Flash Duncan

Edat recomanada: 0-3 anys


Pedra a pedra

Edat recomanada: 5 anys


Luna

Edat recomanada: 5 anys


Collage i acció

Edat recomanada: 6-7 anys


Faboo, l’encant de la imaginació

Edat recomanada: 6-7 anys


Balla’m un llibre

Edat recomanada: 8-9 anys


La nena dels pardals

Edat recomanada: 8-10 anys


La casa del vacío

Edat recomanada: 9-10 anys


Intarsi

Edat recomanada: 12-15 anys


Aproximació a l’univers Escarlata Circus

Edat recomanada: 12-13 anys


Conferencia espectacular

Edat recomanada: 16-17 anys


Devoris causa

Edat recomanada: 16-17 anys


La creación microbiótica

Edat recomanada: 16-17 anys


Comprar entrades