Camins Vius 2021

CAMINS VIUS 2021

Comencem l'any amb noves propostes dels nostres CAMINS VIUS. Una oferta amb 9 iniciatives ben diferents per compartir amb tota la comunitat educativa. La nova oferta inclou amb tallers, laboratoris, aterratges a l'aula i peces escèniques que ens visitaran fins al mes de juny. Des del teatre, a l'aula o des de casa podrem seguir amb la nova programació dels nostres Camins.

En aquesta ocasió, la proposta per a Escoles Bressol visitarà els centres educatius i s'instal·larà als patis; els alumnes d'infantil, i 4t i 5è de primària podran venir al teatre i gaudir de diferents propostes formatives, laboratoris per descobrir tot jugant, noves formes, nous relats i ser els veritables protagonistes de la història.

L'experiència per als alumnes de 2n de primària passa per la visita dels artistes a les aules del Prat, com també la proposta per a 1r d'ESO. Els alumnes de 3r podran investigar al voltant del món dels sons quotidians amb dispositius mòbils a partir d'una proposta en línia.

Finalment els alumnes del Batxillerat escènic podran gaudir com a públic de dues propostes ben diferents que s'instal·laran a la sala Petita del Teatre L'Artesà.

Propostes 2021

Petits Somnis

Escola Bressol


Un món de cartró

Proposta per a Educació Infantil 5


Ballar és cosa de llibres

Camins Vius - Proposta per a 4rt de Primària


Carboni 14

4t de primària


Bacsteix

5è de primària


Sons Trobats

3r d'ESO


Conferencia espectacular

1r de Batxillerat Artístic


Infanticida

2n de Batxillerat Artístic


Comprar entrades