Camins Vius 2021

CAMINS VIUS 2021

Comencem l'any amb noves propostes dels nostres CAMINS VIUS. Una oferta amb 9 iniciatives ben diferents per compartir amb tota la comunitat educativa. La nova oferta inclou amb tallers, laboratoris, aterratges a l'aula i peces escèniques que ens visitaran fins al mes de juny. Des del teatre, a l'aula o des de casa podrem seguir amb la nova programació dels nostres Camins.

En aquesta ocasió, la proposta per a Escoles Bressol visitarà els centres educatius i s'instal·larà als patis; els alumnes d'infantil, i 4t i 5è de primària podran venir al teatre i gaudir de diferents propostes formatives, laboratoris per descobrir tot jugant, noves formes, nous relats i ser els veritables protagonistes de la història.

L'experiència per als alumnes de 2n de primària passa per la visita dels artistes a les aules del Prat, com també la proposta per a 1r d'ESO. Els alumnes de 3r podran investigar al voltant del món dels sons quotidians amb dispositius mòbils a partir d'una proposta en línia.

Finalment els alumnes del Batxillerat escènic podran gaudir com a públic de dues propostes ben diferents que s'instal·laran a la sala Petita del Teatre L'Artesà.

Propostes 2021

Petits Somnis

Escola Bressol


Ballar és cosa de llibres

2n de primària


Carboni 14

4t de primària


Bacsteix

5è de primària


Sons Trobats

3r d'ESO


Conferencia espectacular

1r de Batxillerat Artístic


Infanticida

2n de Batxillerat Artístic


Comprar entrades