Un món de cartró

Proposta per a Educació Infantil 5

Crea Moviment

[Descarrega aquí la fitxa sobre aquesta proposta de la Guía d'Acompanyament de Camins Vius]

A través d’un conte i de més de cent caixes de cartró s’ofereix als infants la possibilitat de descobrir, explorar i experimentar de manera respectuosa, vivències i sensacions dins d’un món de cartró viu i en constant canvi. En aquest espectacle els nens i nenes s’endinsaran en un món imaginari ple de curiosos personatges. Ho faran amb el  moviment i l’expressió́ del seu cos i amb el gaudi de la música.

CreaMoviment són Helena, Cristina i Toni. Entre les tres sumen un munt d’habilitats i destreses escèniques: canten, ballen i actuen. Això els permet acostar-se al món que els envolta des d’un punt de vista especial que els fa trobar possibilitats extraordinàries a coses en aparença ordinàries.

Si t'interessa "Un món de cartró" també et pot interessar...

Pràctiques escèniques

Laboratori en família "Un món de cartró"

07 febrer, 17:30 h

A través d’un conte i de més de cent caixes de cartró s’ofereix als infants la possibilitat de descobrir, explorar i experimentar de manera respectuosa, vivències i sensacions dins d’un món de cartró viu i en constant canvi.

Programació familiar

Blink Magic

22 gener, 12:00 h

La companyia torna amb un projecte inspirat en la màgia de les petites coses, en la màgia de la vida. Un espectacle de dansa-teatre creat a partir d'unes experiències artístiques a les escoles.

Comprar entrades