Pràctiques escèniques

Laboratori en família "Un món de cartró"

07 febrer , 17:30 h

  • Idioma: Català
  • Duració: 1 h 30 min

Llista d’espera

A través d’un conte i de més de cent caixes de cartró s’ofereix als infants la possibilitat de descobrir, explorar i experimentar de manera respectuosa, vivències i sensacions dins d’un món de cartró viu i en constant canvi.

Inscripció

Taller per a famílies amb infants entre 4 i 7 anys.

Inscripció gratuïta. A partir del 23 de gener, dins la secció "Pràctiques escèniques" del Teatre L'Artesà aquí.

Idea original, dramatúrgia i direcció CreaMoviment

Intèrprets i Veus Helena Cabo Vila, Cristina Martí Ninot i Toni Viñals Matas

Música temes originals de "Cantem en família" amb els arranjaments de Guillem Aguilar i Xavier Lozano

Moviment i coreografia CreaMoviment

Disseny de l'espai escènic CreaMoviment

Vestuari ideat per CreaMoviment

Disseny gràfic Ikigai Comunicació conscient

Fotografia Albert Pérez

So i llums David Castelló

Producció i management Fani Benages.

Aquesta companyia es presenta amb la complicitat entre l’Associació de Teatre per a Tots els Públics, La Mostra d’Igualada i FiraTàrrega amb la voluntat d’incidir la promoció d’espectacles pensats especialment per a nens i joves en l’àmbit internacional.

Laboratori en família Un món de cartró

Espectacle familiar participatiu

Proposta dirigida a famílies amb infants d'entre 4 i 7 anys que consta de dues parts: un espai de joc i un espectacle. En l'espai de joc, grans i petits es relacionen amb aquest món de cartró transformant l'espai, construint i desconstruint, imaginant paisatges. En l'espectacle, la companyia desgrana una història a través de cançons i propostes de moviment. Les caixes són els instruments, l'atrezzo i l'escenografia. Les aportacions dels participants fan que el relat es resolgui cada vegada de forma diferent i irrepetible. En un món de cartró on tot és possible. Fins i tot que plogui al desert.

CreaMoviment són Helena, Cristina i Toni. Entre les tres sumen un munt d’habilitats i destreses escèniques: canten, ballen i actuen. Això els permet acostar-se al món que els envolta des d’un punt de vista especial que els fa trobar possibilitats extraordinàries a coses en aparença ordinàries.

Aquesta proposta també forma part de Camins Vius, el projecte educatiu del Teatre L'Artesà per a totes les escoles públiques del Prat, des de l’escola bressol al batxillerat, des d’una mirada holística i integral adequada a cada etapa evolutiva.

També us pot interessar...

Visita guiada a L'Artesà

18 abril , 19:00 h

Visita amb l'equip del teatre pels espais de L'Artesà

Programació familiar

Univers

21 abril , 11:00 h

Una experiència sensorial per a la primera infància plena de poesia visual, música en directe i moviment on viure amb infants molts petits una experiència única i irrepetible que es construeix de nou cada vegada i esdevé un viatge evocador i immersiu.

Programació familiar

Univers

21 abril , 12:30 h

Una experiència sensorial per a la primera infància plena de poesia visual, música en directe i moviment on viure amb infants molts petits una experiència única i irrepetible que es construeix de nou cada vegada i esdevé un viatge evocador i immersiu.

Comprar entrades