Camins Vius a casa

Camins Vius evoluciona cap a una experiència artística i formativa per viure-la des de casa, en col·laboració amb la Taula Familiar i el sistema d’Arts en Viu del Prat

Una nova experiència que ens convida a viure juntes des de casa una nova aventura de Camins Vius! Petits i grans, soles, en parelles o en comunitat. Hem dibuixat tot un seguit de propostes perquè ens acompanyeu fins a l'arribada de l'estiu, sense deixar de gaudir de les Arts en Viu.

Hem convidat diferents artistes que, a partir de divendres 29 de maig, ens proposen activitats per a totes les edats i amb una especial mirada per a la franja de 2 a 18 anys. Cada secció es dirigeix a usuàries d’escola bressol, primària, secundària o edat adulta, famílies i comunitat educativa.

Els divendres es publicarà una nova proposta per a cada franja d'edat que es pot treballar autònomament a casa seguint la guia que dona cada artista. Si vols enviar-nos vídeos o comentaris, necessites més explicacions sobre els materials, vols rebre més informació o t’agradaria participar en un procés comunitari, et pots posar en contacte amb nosaltres escrivint al correu teatrelartesa@elprat.cat

Els materials quedaran disponibles a la nostra web fins al 17 de juliol.

És un projecte del Teatre L'Artesà en coordinació amb la Taula Familiar i el sistema d’Arts en Viu del Prat: Teatre L'Artesà, Centres Cívics Sant Jordi-Ribera BaixaPalmira Domènech i Jardins de la PauLa CapsaLa XarxaCèntric Espai CulturalUNZIP Arts Visuals i L’Escola d’Arts en Viu.

El país dels draps, amb Blink Flash

Edat recomanada: de 2 a 5 anys


Collage y Acción, amb Macarena Recuerda

Edat recomanada: de 6 a 12 anys


Caixa d'eines, amb Col·lectiu Pedra

Edat recomanada: a partir d'11 anys


Conferencia espectacular, amb David Espinosa

Edat recomanada: a partir de 15 anys


Iniciación al cuerpo, amb Jaime Conde-Salazar

Edat recomanada: a partir de 21 anys


Comprar entrades