Caixa d'eines, amb Col·lectiu Pedra

Edat recomanada: a partir d'11 anys

© Lucía Herrero

Sofia Zunino i Marina Pujadas són especialistes en la creació i fabricació d’escenes, universos visuals i conceptuals. El Col·lectiu Pedra transforma els espais a partir de pràctiques compartides en codi obert adequant-los a les noves funcions que se’ls proposin.

Pedra

Camins vius a casa

El país dels draps de 2 a 5 anys

Collage y acción de 7 a 12 anys

Caixa d'eines a partir d'11 anys

Conferencia espectacular a partir de 15 anys

Iniciación al cuerpo a partir de 21 anys

CAIXA D'EINES, amb Col·lectiu Pedra

Caixa d’eines és un projecte que convida a observar, explorar i transformar la nostra quotidianitat amb una mirada creativa i lúdica. És una invitació a redescobrir les eines que tenim a casa posant en pràctica els nostres coneixements i intuïcions. És un projecte obert a tota la família, que busca idees senzilles, transformadores i espontànies per tal de materialitzar la imaginació.

Hi ha infinites caixes d'eines. Aquí es tracta de fer la teva pròpia, aquesta dependrà de com siguis tu, del que tinguis per casa, de qui hi ha al teu voltant, d'on busquis i regiris... i sobretot d'allò que tu decideixis que pot ser una eina. També es tracta de compartir idees i ajudar-se, així que també formarem Brigades de treball amb altres participants. Aquestes tindran com a objectiu fer instal·lacions domèstiques, intervenint els espais de casa i els objectes quotidians, i acompanyar-se durant aquest procés.

Un projecte amb la complicitat del Centre Cívic Jardins de la Pau

 

Després de realitzar l’activitat, podeu enviar-nos les vostres creacions (fotos, vídeos, dibuixos, etc.) per email a teatrelartesa@elprat.cat o bé etiquetar-nos a les xarxes @teatrelartesa amb hashtag #CVcaixadeines

 

... I si vols continuar jugant i conèixer les artistes que formen part del Col·lectiu Pedra, posa’t en contacte amb nosaltres a través del correu teatrelartesa@elprat.cat. Tenim la possibilitat d’entrar al seu taller i observar el seu dia a dia. Vine i viu l’experiència en primera persona! 

Comprar entrades