El país dels draps, amb Blink Flash

Edat recomanada: de 2 a 5 anys

Blink Flash

Blink Flash és una companyia de teatre-dansa per a infants. L'experiència creativa dels seus projectes està basada en l'emoció i el moviment i busca noves maneres de compartir i interactuar amb els més menuts tot cercant la poètica, l'humor i la proximitat en la interacció entre iguals.

blinkflash.org​

Camins vius a casa

El país dels draps de 2 a 5 anys

Collage y acción de 7 a 12 anys

Caixa d'eines a partir d'11 anys

Conferencia espectacular a partir de 15 anys

Iniciación al cuerpo a partir de 21 anys

EL PAÍS DELS DRAPS i EL VIATGE DE LA MARINA, amb Blink Flash 

Blink Flash ens proposa un laboratori que busca cercar i investigar noves experiències amb infants, educadores i famílies. Entra en la dinàmica del joc i la vivència conjunta a través del moviment i l'empatia. El moviment busca una comunicació directa amb els infants per tal que tots visquin l'experiència al mateix nivell, aconseguint així la màgia que necessitem per fluir en la immersió creativa.

El País dels Draps és una minisèrie de dos capítols on la protagonista primer crea (juntament amb els infants) un país imaginari amb draps i després hi juga, tot compartint i co-creant amb els infants.

El viatge de la Marina és una minisèrie de dos capítols on viatjarem pel cel i volarem entre els núvols seguint les propostes de moviment de la ballarina Marina, fins que arribarem a un país nou i meravellós, el País dels Croissants.

Un projecte amb la complicitat de L'Escola d'Arts en Viu

 

Què necessites per començar la teva aventura per aquests països fantàstics? Descarrega't aquí les instruccions de viatge:

Instruccions de viatge: El País dels Draps

Instruccions de viatge: Volant pels núvols

 

Després de realitzar l’activitat, podeu enviar les vostres creacions (fotos, vídeos, dibuixos, etc.) per email a teatrelartesa@elprat.cat o bé etiquetar-nos a les xarxes @teatrelartesa amb hashtag #CVelpaisdelsdraps o #CVviatgedelamarina

Imaginant el país dels draps

Capítol 1 del País dels Draps


Tot jugant al país dels draps

Capítol 2 del País dels Draps


Volant pels núvols

Capítol 1 del Viatge de la Marina


El País dels Croissants

Capítol 2 del Viatge de la Marina


Comprar entrades