"Què et preguntaries a tu mateix@?": una mostra de l'IE Pepa Colomer al CC Sant Jordi-Ribera Baixa

Fins el dia 25 de febrer es podrà visitar a La Tafanera la mostra sobre el procés de l'IE Pepa Colomer dins el "Proyecto Pregunta"

Dilluns 13 de febrer es va inaugurar a La Tafanera Què et preguntaries a tu mateix?, una petita mostra que neix de la col·laboració entre el Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa,l’institut Escola Pepa Colomer.

L'alumnat de 5è de l'IE Pepa Colomer va participar el curs passat al projecte Creative Art Interchange impulsat per l'ICE de la Universitat de Barcelona. Les escoles i instituts que hi participen desenvolupen el seu projecte vinculats amb un altre centre i els i les infants del Pepa Colomer van compartir l'experiència amb una escola de Dallas (Estat Units).

A partir del #projectepregunta, una aposta del Teatre l'Artesà amb el col·lectiu MIL M2, van desenvolupar un procés de reflexió i creació amb la pregunta “Què et preguntaries a tu mateix?” com a primer disparador. Un cop definida aquesta pregunta, la van traduir al llenguatge de la imatge fent ús de les tècniques de fotografia surrealista descobertes a través de l'obra de diversos artistes.

El Projecte Pregunta, i en concret L’Escola Pregunta, és un projecte de recerca del col·lectiu MIL M2,  a partir d’una residència d’investigació realitzada per l'artista Pedro Sepúlveda i impulsada pel Teatre L’Artesà juntament amb el Museu Nacional Centre d’Art Reina Sofia a diferents centres educatius com l'IE Pepa Colomer, l’Institut El Prat de Llobregat o Pradolongo de Madrid. L’Escola Pregunta és una invitació  a repensar l'acció de preguntar, practicar el dubte, habitar la incertesa i visualitzar els interrogants més enllà dels prejudicis adquirits. Una metodologia pràctica que entra a l’aula de forma transversal per potenciar la innovació, generar un ambient de reflexió i curiositat i estimular la conversa reflexiva.

L’exposició romandrà oberta fins el 25 de febrer i la ciutadania també podrà participar. Cada setmana, a la sala d'exposicions, es trobarà una pregunta que us convidem a respondre i compartir. Totes aquestes preguntes s’enviaran a l’artista Pedro Sepúlveda (Mil M2) i entraran a formar part d'un banc mundial de preguntes que pretén ser un compendi de les inquietuds del nostre temps.

Noticies relacionades

Al març, una nova edició de Dansa Metropolitana al Prat de Llobregat

01 març, 10:00h

La setena edició de Dansa Metropolitana tindrà lloc durant el mes de març a Badalona, Barcelona, Cornellà, El Prat, Esplugues, Granollers, L’Hospitalet, Sabadell, Sant Cugat, Santa Coloma, Terrassa i Viladecans. Els 12 municipis par...


Tot a punt per a una nova temporada a L’Artesà, amb gairebé 3.000 entrades adquirides en 24 hores

09 febrer, 10:00h

Dimarts, 6 de febrer a les 17h es va activar la venda d’entrades per a la nova temporada del Teatre L’Artesà i només en les primeres 24 hores es van adquirir un total de 2.842 entrades. Entre...


L'Artesà busca noves joves Stalkers!

04 gener, 10:00h

Busquem STALKERS – Dispositiu per a joves curadors/es d’arts vives! Si ets del Prat de Llobregat, tens entre 18 i 25 anys i t’interessen les arts escèniques i altres llenguatges artístics, aquesta és la teva oportunitat de viure-les des de dins!  Què és Stalkers? #Stalkers é...


Comprar entrades