ACCIÓ #1. Luciana Acuña & Alejo Moguillansky

15 novembre , 18:00 h

  • Idioma: Castellà
  • Duració: 4 dies

Primera acció de la nova Aula de Creació, un laboratori artístic que busca relacionar espais per fomentar la creativitat i la transdisciplinarietat, practicar el risc i la reflexió

Entrada

Inscripció gratuïta. A partir del 25 d'octubre a les 17h, dins la secció "Pràctiques escèniques" del Teatre L'Artesà aquí.

Acció #1. Luciana Acuña (Grupo Krapp) & Alejo Moguillansky (El Pampero Cine)

Aula de Creació

Comença l'Aula de Creació de L'Artesà, un laboratori artístic que busca relacionar espais per fomentar la creativitat i la transdisciplinarietat, practicar el risc i la reflexió, així com donar l’espai a que allò imprevist pugui ocórrer, la pol·linització indisciplinada i l’aprenentatge compartit a partir de la coneixença i la pràctica d’eines de creació. Ho fa, a més, amb creadors membres de dos col·lectius emblemàtics de la creació contemporània argentina: Grupo Krapp, companyia de culte per la seva recerca sobre noves formes d'expressió de les arts en viu, i El Pampero Cine, productora referent de l'audiovisual que des de 2002 cerca experimentar i renovar els procediments i les pràctiques del cinema argentí. Efectos especiales és una performance que consisteix en el rodatge d'una pel·lícula, a la vista de tots, per llocs molt coneguts i concorreguts de la ciutat. La ciutat és el decorat d'una pel·lícula impossible on el personatge mor i mor al llarg de dies, nits, hiverns, pluges i tenebres en un llarguíssim pla seqüencia, probablement el més llarg que s'hagi filmat en aquesta comarca.

En el marc del festival Indisciplinats presentaran el seu espectacle "Efectos Especiales" i aquest estarà atravessat per la pràctica que tindrà lloc els dies previs en el context d'aquesta Aula d'Acció, un dispositiu pensat per a creadores de la ciutat i totes aquelles interessades en la pràctica artística des d'una perspectiva professional. Les creadores interessades en formar part podran inscriure's de forma gratuïta i hauran de tenir disponibilitat per als següents horaris:

- Dimecres 15, dijous 16 i divendres 17 de novembre, de 18h a 20h

- Dissabte 18, de 11h a 18h

- Dissabte 18, de 18h a 20h: presentació de l'espectacle

També us pot interessar...

La Moderna

Ara que estem totes juntes

14 desembre , 20:00 h

Una nova proposta de Teatre Kaddish, en aquesta ocasió amb direcció i dramatúrgia de Guillem Gefaell, que es pregunta quin paper té la comunitat en el nostre temps.

La Moderna

Ara que estem totes juntes

15 desembre , 20:00 h

Una nova proposta de Teatre Kaddish, en aquesta ocasió amb direcció i dramatúrgia de Guillem Gefaell, que es pregunta quin paper té la comunitat en el nostre temps.

Vetllada de Nadal Esplai Sant Pere i Sant Pau

16 desembre , 17:30 h

Vetllada nadalenca de l'esplai Sant Pere i Sant Pau

Comprar entrades