Aula de creació

Un espai per aprofundir en la creació contemporània, per fomentar la creativitat i la transdisciplinarietat, practicar el risc i la reflexió

Aquesta nova temporada proposem una nova oferta formativa. Un laboratori de creació que busca relacionar espais per fomentar la creativitat i la transdisciplinarietat, practicar el risc i la reflexió. Així com donar l’espai a que allò imprevist pugui ocórrer, la pol·linització indisciplinada i l’aprenentatge compartit a partir de la coneixença i la pràctica d’eines de creació. Una formació que serà impartida per artistes referents com Pablo Messiez, Marcos Morau i Grupo Krapp, entre altres.

Accions de l'aula

ACCIÓ #0. La convivència

30 setembre, 12:00 h

Just abans d’iniciar la temporada i durant tot un cap de setmana, les Stalkers del Prat tenen preparada una acció col·lectiva que desbordarà els espais del teatre.

ACCIÓ #1. Luciana Acuña & Alejo Moguillansky

15 novembre, 18:00 h

Primera acció de la nova Aula de Creació, un laboratori artístic que busca relacionar espais per fomentar la creativitat i la transdisciplinarietat, practicar el risc i la reflexió

INDISCIPLINATS

Aula (oberta) de creació #1

16 novembre, 18:00 h

El festival Indisciplinats i la nova Aula de Creació de L'Artesà s'entrecreuen per oferir aquesta xerrada oberta a totes les persones interessades en la creació contemporània i les seves noves formes d'expressió a través de l'audiovisual.

Comprar entrades