Aula de creació

Un espai per aprofundir en la creació contemporània, per fomentar la creativitat i la transdisciplinarietat, practicar el risc i la reflexió

Aquesta nova temporada proposem una nova oferta formativa. Un laboratori de creació que busca relacionar espais per fomentar la creativitat i la transdisciplinarietat, practicar el risc i la reflexió. Així com donar l’espai a que allò imprevist pugui ocórrer, la pol·linització indisciplinada i l’aprenentatge compartit a partir de la coneixença i la pràctica d’eines de creació. Una formació que serà impartida per artistes referents com Pablo Messiez, Marcos Morau i Grupo Krapp, entre altres.

Accions de l'Aula

Acció #0. La convivència

Just abans d’iniciar la temporada i durant tot un cap de setmana, les Stalkers del Prat tenen preparada una acció col·lectiva que desbordarà els espais del teatre.


Acció #1. Efectos Especiales

Primera acció de la nova Aula de Creació, un laboratori artístic que busca relacionar espais per fomentar la creativitat i la transdisciplinarietat, practicar el risc i la reflexió.


Acció #2. La coralitat

Marcos Morau i Andrés Lima es troben per primera vegada a l’aula d’assaig amb una investigació pràctica sobre la coralitat.


Acció #3. L'espai i la mirada

Taller d'investigaciò escènica amb el dramaturg i director d'escena Pablo Messiez sota una pregunta principal: "¿De què està fet allò escènic?"


Comprar entrades