Acció #1. Efectos Especiales

Primera acció de la nova Aula de Creació, un laboratori artístic que busca relacionar espais per fomentar la creativitat i la transdisciplinarietat, practicar el risc i la reflexió.

Acció #1. Luciana Acuña (Grupo Krapp) & Alejo Moguillansky (El Pampero Cine)

Aula de Creació

Comença l'Aula de Creació de L'Artesà, un laboratori artístic que busca relacionar espais per fomentar la creativitat i la transdisciplinarietat, practicar el risc i la reflexió, així com donar l’espai a que allò imprevist pugui ocórrer, la pol·linització indisciplinada i l’aprenentatge compartit a partir de la coneixença i la pràctica d’eines de creació. Ho fa, a més, amb creadors membres de dos col·lectius emblemàtics de la creació contemporània argentina: Grupo Krapp, companyia de culte per la seva recerca sobre noves formes d'expressió de les arts en viu, i El Pampero Cine, productora referent de l'audiovisual que des de 2002 cerca experimentar i renovar els procediments i les pràctiques del cinema argentí. Efectos especiales és una performance que consisteix en el rodatge d'una pel·lícula, a la vista de tots, per llocs molt coneguts i concorreguts de la ciutat. La ciutat és el decorat d'una pel·lícula impossible on el personatge mor i mor al llarg de dies, nits, hiverns, pluges i tenebres en un llarguíssim pla seqüencia, probablement el més llarg que s'hagi filmat en aquesta comarca.

En el marc del festival Indisciplinats presentaran el seu espectacle "Efectos Especiales" i aquest estarà atravessat per la pràctica que tindrà lloc els dies previs en el context d'aquesta Aula d'Acció, un dispositiu pensat per a creadores de la ciutat i totes aquelles interessades en la pràctica artística des d'una perspectiva professional.

Activitats de l'Acció #1

Acció #1. Efectos Especiales

Primera acció de la nova Aula de Creació, un laboratori artístic que busca relacionar espais per fomentar la creativitat i la transdisciplinarietat, practicar el risc i la reflexió.


INDISCIPLINATS

Aula (oberta) de creació #1

16 novembre, 18:00 h

El festival Indisciplinats i la nova Aula de Creació de L'Artesà s'entrecreuen per oferir aquesta xerrada oberta a totes les persones interessades en la creació contemporània i les seves noves formes d'expressió a través de l'audiovisual.

Comprar entrades