INDISCIPLINATS

Indisciplinats: Materia

17 novembre , 20:00 h

  • Idioma: Sense paraules
  • Duració: 55 min

Últimes Localitats

Un espectacle que indaga totes les possibilitats i les capacitats del poliestirè. L’artista estableix amb el material una relació des de la curiositat, l’escolta i l’experimentació profunda.

Entrada

ENTRADES A LA VENDA A PARTIR DE DIJOUS 19 D'OCTUBRE A LES 18H 

Preu 5 €  + 0’50€ de despeses de gestió

Abonament Indisciplinats 10 € + 0’50€ de despeses de gestió

Més informació i condicions de les tarifes aquí.

Creació i interpretació escènica: Andrea Salustri

Direcció tècnica: Michele Piazzi

Tècnics: Andrea Parolin, Andreas Harder

Disseny de so: Federico Coderoni

Producció i difusió: Carolina Ortega – Aurora Nova international theatre booking agency.

Assessorament creació: Kalle Nio, Roman Müller, Darragh McLoughlin, Alex Lempert, Benjamin Richter, Matthias Buhrow, Mariagiulia Serantoni

Coproducció: PERPLX

Amb el suport: Circusnext European Platform co-funded by the Creative Europe Programme of the European Union, Chamäleon Productions, Cirqu’Aarau, circus re:searched, Berlin Senate Department for Culture and Europe, TelepART programme of the Finnish institute in Germany

El festival IF Barcelona compta amb la col·laboració: Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona, Santa Mònica, Centre Cívic El Sortidor, Teatre L'Artesà, Fira Mediterrània de Manresa, L’Estruch-Fàbrica de creació de les arts en viu, La Bayka, MIT. Amb el suport de: OSIC - Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, Diputació de Barcelona, Ajuntament de Sabadell, Ajuntament de El Prat del Llobregat, INAEM, Institut Ramon Llull.

Materia

Andrea Salustri

Un espectacle que indaga totes les possibilitats i les capacitats del poliestirè. L’artista estableix amb el material una relació des de la curiositat, l’escolta i l’experimentació profunda. El punt de partida i el motor del projecte és la fascinació de Salustri envers la seva capacitat de transformació.

MATERIA explora les possibilitats d'un material, el poliestirè, fins al punt que esdevingui viu i protagonista dels esdeveniments a l'escenari. El paper de l'intèrpret es desplaça cap al del facilitador, i l'enfocament es negocia constantment entre l'objecte, el manipulador i la manipulació. Un camí condueix i segueix el material de la qualitat de moviment vacil·lant d'una trobada delicada a l'alt paisatge sonor d'un aparell autosuficient. Entre la calma i la foscor, entre el descobriment i la destrucció. La peça intenta no forçar una narrativa, sinó més aviat deixar que el públic projecti la seva pròpia narrativa sobre les imatges presentades a l'escenari. Dins d'una puntuació fixa, els objectes són lliures de realitzar i prendre iniciatives.Andrea Salustri (Itàlia) és intèrpret, ballarí i malabarista. Abans de formar-se en dansa contemporània, es graduà en Filosofia. Actualment resideix a Berlín, però la seva obra Materia el fa moure arreu. En totes les seves peces veiem una passió envers les diferents formes que hi ha en potència a qualsevol materialitat. Abans d’indagar en el poliestirè, en la seva obra As long as it burns, Salustri va emprendre una exploració del foc. Des d’aquesta pulsió s’acosta a les coses, mostrant-les sempre en el seu estat més lluminós: en el canvi.

 

Aquest espectacle forma part d'Indisciplinats, un festival dedicat a la creació lliure, contemporània i desbordant, en el qual propostes escèniques, visuals, performatives i comunitàries ocupen el Teatre L’Artesà, La Capsa, els centres cívics del Prat de Llobregat, l’Escola d’Arts Visuals del Prat i el Centre d’Art Torre Muntadas del 15 al 19 de novembre. A més, aquest és un espectacle en col·laboració amb l’IF Barcelona, plataforma internacional de recerca, producció i mostra d'arts escèniques vinculades al teatre visual, de figures i titelles, amb format biennal que tindrà lloc del 2 al 29 de novembre. Enguany amb el format de simposi i sota el lema 'La mirada o el plaer de mirar', posarà el focus a la imatge com a eina narrativa i com a potencial dramatúrgic. Pots consultar tota la programació a www.ifbarcelona.cat

També us pot interessar...

La Moderna

Ara que estem totes juntes

14 desembre , 20:00 h

Una nova proposta de Teatre Kaddish, en aquesta ocasió amb direcció i dramatúrgia de Guillem Gefaell, que es pregunta quin paper té la comunitat en el nostre temps.

La Moderna

Ara que estem totes juntes

15 desembre , 20:00 h

Una nova proposta de Teatre Kaddish, en aquesta ocasió amb direcció i dramatúrgia de Guillem Gefaell, que es pregunta quin paper té la comunitat en el nostre temps.

Vetllada de Nadal Esplai Sant Pere i Sant Pau

16 desembre , 17:30 h

Vetllada nadalenca de l'esplai Sant Pere i Sant Pau

Comprar entrades