Accions i Propostes per a Tots els Públics (TP)

Els músics de Bremen in concert

20 octubre , 12:00 h

  • Idioma: Català
  • Duració: 60 min
    • Serveis:

Últimes Localitats

Quatre animals, quatre músics, que es coneixen camí de Bremen després de fugir de casa...

Entrada

Direcció Albert Gràcia

Autoria Germans Grimm

Adaptació Albert Gràcia

Autoria música Keco Pujol

Intèrprets Andreu Buxó, Meritxell Esturo, Jordi Juncàs, Anabel López, Sandra Martín, Margarita Padrós, Jordi Meca, Albert Férriz, Ariadna Rallo, Fernando Moreno, Maniel Valdivieso, Ana Maria Martínez i Carlos Calderon.  

 

de Pot Teatre

Vet aquí un gos, vet aquí un gat... i un ase i un gall i aquest conte tot just arrenca! Quatre animals, quatre músics, que es coneixen camí de Bremen després de fugir de casa... els seus amos volien sacrificar-los per ser massa vells! Però mai s’és massa vell per al Rock & Roll! Quan s’assabenten de la celebració d’un càsting per a la Banda Municipal de la ciutat, no s’ho pensen dos cops. Afinen veu i instruments i s’hi dirigeixen. Però per arribar-hi, se les veuran amb en Mr. X, un furtiu que tractarà d’enxampar-los...

Espectacle recomanat per a totes les edats

També us pot interessar...

Vida

25 gener , 20:30 h

Josep Costa celebra els seus 70 anys fent un recorregut per la seva vida al teatre, amb les paraules dels autors i personatges que l'han acompanyat.

Vida

26 gener , 18:00 h

Josep Costa celebra els seus 70 anys fent un recorregut per la seva vida al teatre, amb les paraules dels autors i personatges que l'han acompanyat.

Mishima. Ara i aquí

01 febrer , 20:30 h

Mishima presenta Ara i Aquí el nou disc del quintet barceloní per celebrar el seu XX aniversari

Comprar entrades