Programació familiar

Rave

22 octubre , 13:00 h

  • Idioma: Català
  • Duració: 45 min
    • Serveis:

Últimes Localitats

La creadora Sílvia Delagneau proposa un ritual participatiu sobre l'evolució i el cicle de la vida als infants de 6 a 10 anys, en el que serà un cap de setmana d’activitats a la ciutat dedicades al públic familiar.

Entrada

ENTRADES A LA VENDA A PARTIR DE DIMARTS 3 D’OCTUBRE A LES 17H 

Preu 6 €  + 0’50€ de despeses de gestió

Anticipada 4,50 € + 0’50€ de despeses de gestió

Més informació i condicions de les tarifes aquí.

 

ESPECTACLE RECOMANAT DE 6 A 10 ANYS

Performers: Clara Aguilar, DJ / Anabel Labrador, paleontòloga / Carles Pedragosa, Rave

Idea i direcció: Sílvia Delagneau

Dramaturgista i textos: Albert Arribas

Espai escènic: Max Glaenzel

Vestuari: Marcos Morau

Maquillatge: Roosevelt Jiménez

Il·luminació: Raimon Rius

So i música original: Clara Aguilar

Ajudant de direcció: Albert Arribas

Ajudant d'escenografia: Paula González

Ajudant de vestuari: Manuel Mateos

Alumna en pràctiques d'il·luminació: Maria Gómez (Coreografia i Interpretació del Conservatori Superior de Dansa de l'ITB)

Dibuixos originals per als telons: Jordi Castells

Confeccions: A.I.T (Rata Penada), GADGET SFX (orelles de la Rata Penada), Taller Goretti (Rave), Mari Carmen Soriano (Mary Anning) i Nina Pawlowsky (barret de Mary Anning)

Agraïments: Marc Permanyer, Bàrbara Glaenzel i Adrià González

Producció: Teatre Lliure

 

Rave

Un espectacle de Sílvia Delagneau

De vegades, com que portem a la motxilla un paraigua o una capelina, ens importa un rave si plou o fa sol, si les bruixes es pentinen. Tant se’ns en dona naps com cols, que el cel sigui rogent o que una flor no faci estiu, quan tenim on aixoplugar-nos i una bona estufa o algun ventilador per aclimatar-nos. Però resulta que la primavera la sang altera i sovint prenem el rave per les fulles quan pensem que el món gira al voltant nostre sense incloure’ns en els seus cicles. I és que la vida és una festa sense treva en la qual no deixen de ballar el mar amb la lluna, els núvols amb els tubercles, les tempestes amb les flors, els ocells amb els peixos, les gebrades amb els còdols, els turons amb les criatures.

La creadora Sílvia Delagneau proposa un ritual participatiu sobre l'evolució i el cicle de la vida als infants de 6 a 10 anys. Per participar en aquesta RAVE que condueixen un rave, una paleontòloga i una DJ, els infants entraran a l’espai escènic, una cova plena de meravelles on descobriran la màgia de les entranyes d’un escenari. Els adults acompanyants poden fer aquest viatge també des de les butaques. Per al bon funcionament de la peça, els infants no poden ser menors de 6 anys.

ATENCIÓ: En aquest espectacle es fan servir llums estroboscòpics.

També us pot interessar...

Akri

14 juliol , 20:00 h

Solo de circ d’un acròbata i una escala que és aparell de circ i escenografia a la vegada, una zona de pas entre dos espais a l’hora que simbolitza un ofici i un mode de vida.

Comprar entrades