Programació Expandida

Post-funció entorn a "Terra baixa (Reconstrucció d'un crim)"

26 març , 20:30 h

  • Idioma: Català
  • Duració: 1 hora

Post-funció de l'espectacle dirigit per Carme Portaceli entorn a la versió de Pablo Ley del clàssic d'Àngel Guimerà

Entrada

Accés lliure.

“Enfrontar-se a una obra com Terra baixa de Guimerà és un repte enorme. Guimerà escriu molt bé. Les escenes arriben com una fletxa precisa al centre del nostre cor. Tanmateix, ha plogut molt des que l’autor va presentar l’obra al públic de Barcelona el 1896. Per poder arribar al nivell que Guimerà exigeix, hem de fer-ne una versió des del segle XXI que pugui posar-la on es mereix, fora dels costumismes i de la complaença envers la burgesia que la van convertir en un drama rural tot i ser una altra cosa.“  Carme Portaceli

Després de la funció de Terra baixa, el creador escènic i dramaturg Albert Boronat conversarà amb la directora Carme Portaceli i el dramaturg Pablo Ley per conèixer com ha estat aquest repte, com han fet possible la seva revisitació a una peça cabdal de la literatura catalana perquè ens parli des del nostre present.

Albert Boronat forma part del Teatre Artesà com a dramaturgista, una figura còmplice per aproximar-nos a la creació contemporània. Estarà acompanyat per Carme Portaceli, directora teatral, coreògrafa, dramaturga i professora a l'Institut del Teatre de Barcelona. Membre fundadora de l'Acadèmia de les Arts Escèniques d'Espanya i del comitè organitzador dels Premis Max, és directora artística del Teatre Nacional de Catalunya des de 2020. Completa aquesta trobada Pablo Ley, dramaturg i professor de Dramatúrgia a Eolia ESAD i Institut del Teatre,

Aquesta activitat forma part de la Programació Expandida de l'espectacle Terra baixa (Reconstrucció d'un crim), que tindrà lloc diumenge 26 de març a les 18h a la Sala Gran del Teatre L'Artesà.

També us pot interessar...

Tu beat me suena

22 juny , 18:30 h

Concurs anual on els alumnes de l’escola esdevenen els participants d'aquest emocionant concurs d’imitacions. Si vols viure una tarda meravellosa, vine i gaudeix de les imitacions dels nostres artistes.

Buleriando VIII

29 juny , 19:00 h

Més de 50 bailaoras i 7 guitarristes, conjuntament amb el cante i la percussió, presentaran un espectacle de flamenc on destaquen la força i la passió del flamenc sobre l'escenari del Modern.

Festival 2024 A.VV Sant Cosme i Sant Damià/RV Dance

30 juny , 11:00 h

El festival consta d'una primera part amb peces coreogràfiques, estils comercials i danses urbanes, i d'una segona part on els ballarins duran a terme un espectacle basat en La Bella i la Bèstia.

Comprar entrades