Martita de Graná

08 octubre , 20:00 h

  • Idioma: Castellà
  • Duració: 1 h i 10 min
    • Serveis:

Últimes Localitats

La 'influencer' i monologuista més amada ens espera amb un espectacle molt divertit, amb bromes i reflexions sarcàstiques inspirades en la seva vida i quotidianitat

Entrada

Preu 20 €      Anticipada 15 €

Marta Martínez (Granada, 1989), més coneguda com Martita de Graná, és una de les 'influencer' més influents en l'actualitat.

Amb més d'1 milió de seguidors en Facebook, un altre milió en Instagram i 75.200 subscriptors en YouTube, la granadina ha aconseguit convertir-se en una referència nacional de l'humor tant en xarxes socials com en directe. No sols es queda en internet, sinó que els seus monòlegs estan omplint totes les ciutat que visita.

Anava per a mestra, però un dia va gravar un vídeo sobre Granada que es va fer viral i des de llavors no ha parat de pujar-se a escenaris per fer riure un públic molt fidel (el 86% són dones) contant acudits que s'inspiren en la seva pròpia vida i quotidianitat. El seu humor es basa en el quotidià i en les situacions més absurdes que passen tots els dies davant dels nostres ulls. No calla temes íntims, ni de la sexualitat, la igualtat o el canvi de paradigma, tot en clau de comèdia....El seu humor parla de temes comuns de dones, des d'una visió global d'una dona de 30 anys que viu en el segle XXI.

Així és Marta Martínez, Martita de Grana, mestra, monologuista i dona.

També us pot interessar...

La Cirquera: Potser no hi ha final, del Circ Pistolet

24 setembre , 22:00 h

Circ Pistolet revisita el circ tradicional d’una manera moderna per un espectacle d’acrobàcies d’alt voltatge, amb música en directe, amb molta picardia, i ple de riures i somriures per grans i petits.

Espectacle familiar: Só, de Xampatito Pato

25 setembre , 17:30 h

El malabarista gallec Jesús Velasco presenta una peça que és fruit de la recerca en una tècnica no massa estesa i menys com a punt de partida de tot un espectacle: els “cigar boxes” o malabars amb caixes.

La Cirquera: Suspensión, de la Cia. Nueveuno

25 setembre , 22:00 h

La companyia Nueveuno ho aposta tot al cinc. Cinc homes sobre l’escenari que ens regalen una coreografia de malabarismes amb molt de ritme i humor.

Comprar entrades