Programació Expandida

David Carabén, presenta el seu llibre "La forma d'un sentit"

29 gener , 19:00 h

David Carabén ens presenta el seu llibre "La forma d'un sentit" en el que comenta les millors cançons de Mishima, i també explica el seu univers creatiu.

David Carabén presenta el seu llibre "La forma d'un sentit" al Cèntric Espai Cultural, com a programació expandida de "Mishima. Ara i aquí - XX aniversari", espectacle que es podrà veure el dissabte 1 de febrer, a les 20.30 h, al Teatre L'Artesà - Sala Gran. 

Una oportunitat per conèixer l'univers creatiu del David Carabén i les millors cançons de Mishima, comentades pel seu autor.  

Mishima és avui dia el grup que està més en forma del panorama nacional i David Carabén, el líder, és una de les figures centrals d'aquesta escena, per carisma, talent i presència. Les seves lletres marquen un abans i un després en la manera de fer música en aquest país. Mai ningú abans, des del pop, havia cantat d'aquesta manera a l'amor. I per això ha arribat el moment de donar-li el caire literari que es mereixen, així com ha passat amb els grans lletristes del pop anglosaxó com Lou Reed, Bob Dylan, Leonard Cohen...

David Carabén (Barcelona, 1971) és cantant, compositor i guitarrista del grup Mishima. Fora dels escenaris escriu sobre esports a La Vanguardia, tot seguint la tradició futbolera del seu pare.

La seva carrera musical va començar l’any 1993 quan va acabar la carrera de Ciències Polítiques fent un Erasmus a França, on va conèixer el músic Julien Guerràs, el qual el va introduir en l’univers musical.

Sis anys més tard crea el grup Mishima juntament amb Marc Lloret, Dani Vega, Alfons Serra i Xavi Caparrós, amb els que ha publicat  nou discos. El seu darrer, Ara i res, va ser guardonat amb dos premis Enderrock, un per al Millor disc de l’any 2017 i l’altre pel millor disc Pop-Rock.

La seva faceta de poeta també ha estat destacada, va ser premiat amb el X Premi Miquel Martí i Pol al Certamen Terra i Cultura per l’adaptació de Tot són preguntes.

Entrada gratuïta limitada a l'aforament 

També us pot interessar...

Festival de Cants i balls de jota amb La Casa de Aragón

11 octubre , 20:00 h

Festival de cants i balls de jota amb motiu del Dia del Pilar

Alfred García en concert

14 octubre , 21:00 h

El cantant Alfred García torna als escenaris dos anys després amb un concert especial per inaugurar al Prat de Llobregat, la seva ciutat, la breu gira que dona el tret de sortida a la publicació del seu pròxim disc

Festib@ll

16 octubre , 18:00 h

Festival de balls a benefici de l'Associació de Familiars d'Alzheimer.

Comprar entrades