"Quina és l'última cosa que has après?" Exposició de les Apuntador@s

21 maig , 17:00 h
Dimarts dia 21 de maig a les 17:00h.

Exposició sobre el procès d'investigació que mostra el treball de les Apuntador@s a través de la pregunta "Quina és l'ultima cosa que has après ?"

Entrada

Accés lliure, al vestíbul del CC Palmira-Domènech

Durant un any, el grup d’Apuntador@s ha estat immers en una investigació a partir de pràctiques artístiques de diferents creadors i creadores i de la pregunta "Què és l'últim que has après?". Després de molts mesos d'experimentar i compartir, han sorgit diferents aprenentatges, habilitats i coneixements que formen part d’aquesta investigació col·lectiva i ara es materialitza en forma de llibre expandit a partir de la tècnica del collage. L’artista Teresa Rubio ha acompanyat aquesta fase final del procés per materialitzar aquesta suma d’aprenentatges. Per això, us conviden a aprender juntes en una petita exposició al CC. Palmira Domènech que inauguraran el 21 de maig!

Les Apuntador@s són un col·lectiu de gent de més de 65, interessades en les arts vives, que practica el risc i la sorpresa veient espectacles, posant el seu cos al servei de l’art o creant una comunitat que es troba al voltant del Teatre L’Artesà i el CC Palmira-Domènech.

També us pot interessar...

Tu beat me suena

22 juny , 18:30 h

Concurs anual on els alumnes de l’escola esdevenen els participants d'aquest emocionant concurs d’imitacions. Si vols viure una tarda meravellosa, vine i gaudeix de les imitacions dels nostres artistes.

Buleriando VIII

29 juny , 19:00 h

Més de 50 bailaoras i 7 guitarristes, conjuntament amb el cante i la percussió, presentaran un espectacle de flamenc on destaquen la força i la passió del flamenc sobre l'escenari del Modern.

Festival 2024 A.VV Sant Cosme i Sant Damià/RV Dance

30 juny , 11:00 h

El festival consta d'una primera part amb peces coreogràfiques, estils comercials i danses urbanes, i d'una segona part on els ballarins duran a terme un espectacle basat en La Bella i la Bèstia.

Comprar entrades