Las canciones

22 març , 18:00 h

  • Idioma: Castellà
  • Duració: 1 h 40 min
    • Serveis:

Últimes Localitats

Un grup de persones es reuneix per escoltar diverses músiques. I el que en principi semblava un acte inofensiu, acaba per transformar-los a tots.

Entrada

Preu: 15 € Anticipada: 10 €

Text Pablo Messiez, a partir de personatges i situacions de les obres d’Antón Chéjov

Direcció Pablo Messiez

Intèrprets Javier Ballesteros, Carlota Gaviño, Rebeca Hernando, José Juan Rodríguez, Íñigo Rodríguez Claro, Joan Solé i Mikele Urroz

Direcció de producció Jordi Buxó i Aitor Tejada

Producció executiva Pablo Ramos Escola

Producció Víctor Hernández

Escenografia i vestuari Alejandro Andújar

Col·laboració vestuari Mamen Duch

Il·luminació Paloma Parra

Disseny sonor Joan Solé

Coreografia Lucas Condró

Ajudant de direcció i subtítols Javier L. Patiño

Traduccions Lorenzo Pappagallo

Distribució Caterina Muñoz Luceño

Comunicació Pablo Giraldo

Fotografia Vanessa Rábade

Disseny gràfic Patricia Portela

Producció El Pavón Teatro Kamikaze

ACTIVITAT CANCEL·LADA

LAS CANCIONES, de Pablo Messiez. Teatro Kamikaze

Sembla que abans de néixer ja estàvem escoltant coses. Després, ja al món, ens vam veure envoltats d'entonacions.

Amb el temps, algunes es van anar convertint en paraules, que vam aprendre a dir i a repetir fins a oblidar que alguna vegada havien estat música. I així vam créixer, amb el llenguatge i els seus sentits, atenuant la musicalitat de les paraules.

Per sort, també cantem. I quan cantem el cos recorda que hi ha alguna cosa més en les paraules que unes idees als llavis. Que hi ha molt més en cada nom que un desig d'anomenar.

Hi ha aire, moviment, voluntat i música. Per això ens acompanyen les cançons. Les que ens cantaven per dormir, les que cantem borratxos, les que estan lligades a un record per sempre, les que ens fan riure, les que no podem escoltar sense plorar. Per recordar-nos aquest misteri. El que coneixem abans de néixer. El de la música que hi ha en tot.

Les cançons neixen del desig de detenir-nos en aquest misteri. I d'ocupar-nos del sentit sempre obert, el primer: l'oïda. Escoltar el món i escoltar la seva música contra la qual cap parpella protegeix si pensem que, com diu Quignard, cap parpella es tanca sobre l'orella.

En Las canciones, un grup de persones es reuneix per escoltar diverses músiques. I el que en principi semblava un acte inofensiu –un grup de gent escoltant i cantant músiques– acaba per transformar-los a tots.

 

>>>>>>>>>> Descobreix aquí la Programació Expandida <<<<<<<<<<

També us pot interessar...

Lo pequeño

23 gener , 12:00 h

Cris Blanco, Jorge Dutor i Guillem Mont de Palol s'inventen un món ple d'humor i absurd per portar-lo a escena a L'Artesà només per a joves entre 15 i 25 anys!

Sonoma

31 gener , 18:00 h

La Veronal presenta la peça 'Sonoma' que parteix de la necessitat de l’ésser humà de tornar a l’origen, al cos, quan aquest està al límit de la seva existència i crida per sobreviure

Accions i Propostes per a Tots els Públics (TP)

El màgic d’Oz

06 febrer , 18:00 h

La història de la Dorothy apropada al públic d’avui. Un homenatge a les històries d’aventures i d’aprenentatge, un gran cant a l’amistat i al poder que tots guardem a dins i que moltes vegades no som capaços de veure.

Comprar entrades