Acció #2: Laboratori per a joves

20 gener , 10:30 h
Activitat de dos dies de duració. 

  • Idioma: Català

Llista d’espera

En el marc de la nova acció de l'Aula de Creació de L'Artesà, Andrés Lima i Marcos Morau proposen una investigació amb joves sobre la coralitat.

Inscripció

20 places per a joves entre 16 i 25 anys. Els/les participants s'hauran d'aprendre dues cançons prèviament al taller (s'especificaran una vegada feta la inscripció).

Inscripció gratuïta. A partir del 5 de gener a les 17h, dins la secció "Pràctiques escèniques" del Teatre L'Artesà aquí.

Acció #2: La coralitat

Laboratori amb Andrés Lima i Marcos Morau

Marcos Morau i Andrés Lima es troben per primera vegada a l’aula d’assaig amb una investigació pràctica sobre la coralitat. Vols conèixer aquests creadors dins l’aula d’assaig? Ets menor de 25 anys? Fas dansa o teatre i t'agrada cantar? Experimenta com dos artistes escènics porten a la pràctica una investigació artística sobre com es mou, com parla i com sona un cor d’intèrprets a escena:

  • Divendres 19 de gener de 18:00h a 20:00h:  Aula (oberta) de creació #2: Marcos Morau
  • Dissabte 20 de gener de 10:30h a 13:30h a 15h a 18h: sessió amb Marcos Morau i Andrés Lima
  • Diumenge 21 gener de 10:30h a 14h: sessió amb Andrés Lima

Actor i director teatral, Andrés Lima és considerat com un dels grans directors d'escena espanyols. Vinculat des de fa anys a la Compañía de Teatro Animalario, ha contribuït a la renovació dels conceptes de la posada en escena del teatre espanyol. En la seva faceta com a director i autor teatral ha dut a terme gairebé una vintena de muntatges per al Teatro de la Abadía o el Teatro de la Zarzuela, entre altres. Com a actor ha treballat en teatre, cinema i televisió, a les ordres de directors com Vicente Aranda, David Serrano, Iciar Bollaín o Fernando León de Aranoa. En 2019 va rebre el Premio Nacional de Teatro per “el seu compromís social i activisme cultural que li porten a promoure projectes de creació col·lectiva que estimulen el diàleg entre els artistes i la societat” i “la seva capacitat per a crear ponts culturals dins del conjunt del territori”.

Recentment nomenat Cavaller de l'Ordre de les Arts i les Lletres pel Ministeri de Cultura de França, Marcos Morau és un coreògraf espanyol director de la companyia de dansa La Veronal. Va obtenir el Premio Nacional de Danza l'any 2013 per “la seva capacitat d'encunyar amb la companyia La Veronal un segell coreogràfic propi que, amb els seus diferents treballs inspirats en diferents geografies humanes, defineixen un projecte reconegut ja internacionalment”. Sent el Premi Nacional de Dansa més jove d'Espanya, el llenguatge de Marcos Morau és una herència del moviment abstracte i el teatre físic. Un poderós llenguatge corporal basat en l'anihilació de tota lògica orgànica, disseccionant el moviment i convertint-lo en una identitat única.

També us pot interessar...

Barbados en 2022

19 maig , 18:00 h

Què és una parella, més enllà del passat que les uneix? Pablo Remón s'ha proposat reescriure la mateixa obra cada cinc anys i aquí amb humor i gaudi ens qüestiona que, per a sobreviure com a parella, hem de ser capaces de contar la nostra història.

Programació Expandida

Post-funció de "Barbados en 2022"

19 maig , 19:15 h

Post-funció de l'espectacle "Barbados en 2022" de Pablo Remón. a càrrec d'Albert Boronat

"Quina és l'última cosa que has après?" Exposició de les Apuntador@s

21 maig , 17:00 h

Exposició sobre el procès d'investigació que mostra el treball de les Apuntador@s a través de la pregunta "Quina és l'ultima cosa que has après ?"

Comprar entrades