Visita guiada a L'Artesà

18 febrer , 12:00 h

  • Duració: 1 h 30 min

Últimes Localitats

Visita amb l'equip del teatre pels espais de L'Artesà

Entrada

Accés lliure amb reserva prèvia, disponible a partir del 18 de desembre

Veure el pati de butaques des de dalt de l’escenari. Un platea totalment buida. Entrar als camerinos. Passejar pels passadissos interiors. Descobrir altres sales. L’Artesà obre de nou les portes a tota la ciutadania i us convida a redescobrir l’equipament. Recuperem les visites per l’interior d’un edifici ben viu, on les activitats de formació, creació i exhibició comparteixen agendes. Més de 5.000 metres quadrats on bateguen les Arts en Viu en la seva plenitud.

També us pot interessar...

Osmose

08 març , 21:00 h

Osmose és una pregunta escènica canalitzada a través de la música i les seves corporalitats, on l'artista multidisciplinària i compositora Mercedes Peón construeix un relat crític sobre els efectes del capitalisme en les nostres vides.

La Moderna

For(d) Fiesta

14 març , 20:00 h

La ballarina i coreògrafa pratenca Olga Clavel rep el suport del programa La Moderna per a una nova creació sobre els aspectes més íntims del seu procés creatiu.

Los gestos

16 març , 20:00 h

En la seva última peça, el creador argentí explora la lògica pròpia del teatre a partir de posar el focus en els gestos. Pablo Messiez presenta el seu nou treball com “un intent de veure com pensa el teatre, de què està fet, quina és la seva lògica pròpia”.

Comprar entrades