La romería

24 febrer , 20:00 h

  • Duració: 1 h 45 min

Localitats Exhaurides

Arriscat. Valent. Torna Rodrigo Cuevas al Prat per presentar el seu nou treball que girarà per tot l’Estat. Amb un sentit exquisit i de respecte per les tradicions i el folklore, el performer asturià dibuixa noves composicions irreverents i disruptives.

Entrada

ENTRADES A LA VENDA A PARTIR DE DIMARTS 3 D’OCTUBRE A LES 17H 

Preu 20 €  + 0’50€ de despeses de gestió

Tarifa Joves.Prat 5 € + 0’50€ de despeses de gestió (imprescindible presentar DNI)

Més informació i condicions de les tarifes aquí.

 

RECOMANAT A PARTIR DE 16 ANYS

La Romería

Rodrigo Cuevas

ESPECTACLE REPROGRAMAT. LES ENTRADES PER A LA DATA ORIGINAL (17 DE DESEMBRE DE 2023) SÓN VÀLIDES PER A LA NOVA DATA.

Espai propici per a la celebració i per a la comunió, un lloc per a sentir-nos lliures de prejudicis, per a bategar sobirans i amants, llibertins i bons en el més ampli sentit de la paraula bo. Un xou que s'albira extravertit, calent, ambiciós, alegre, ballable i, potser, èpic: major. Ens veiem en “La Romeria”, estan totes convidades.

 

Una proposta en co·laboració amb La Capsa]

També us pot interessar...

Osmose

08 març , 21:00 h

Osmose és una pregunta escènica canalitzada a través de la música i les seves corporalitats, on l'artista multidisciplinària i compositora Mercedes Peón construeix un relat crític sobre els efectes del capitalisme en les nostres vides.

La Moderna

For(d) Fiesta

14 març , 20:00 h

La ballarina i coreògrafa pratenca Olga Clavel rep el suport del programa La Moderna per a una nova creació sobre els aspectes més íntims del seu procés creatiu.

Los gestos

16 març , 20:00 h

En la seva última peça, el creador argentí explora la lògica pròpia del teatre a partir de posar el focus en els gestos. Pablo Messiez presenta el seu nou treball com “un intent de veure com pensa el teatre, de què està fet, quina és la seva lògica pròpia”.

Comprar entrades