Federico García

27 abril , 20:30 h

  • Idioma: Castellà
  • Duració: 1 h 30 min
    • Serveis:

Localitats Exhaurides

Basat en l'obra i la vida de Federico García Lorca, el muntatge recorre cronològicament els episodis més importants de la vida i obra del poeta. Pep Tosar combina en aquest espectacle música, ball i text.

Entrada

Preu: 15 €. Entrada anticipada: 10 € (fins dues hores abans de l'espectacle)

 

Autor Federico García Lorca

Dramatúrgia Evelyn Arévalo i Pep Tosar

Direcció Pep Tosar

Cant Mariola Membrives

Guitarra Marc López

Percussió David Domínguez

Ball Pol Jiménez

Realitzador Agustí Torres

Ajudant de càmera Francesc Martorell

Escenografia i vestuari Pep Tosar i Evelyn Arévalo

Tècnic de llums i vídeo Sergio Roca Saíz

Tècnic de so Jonbi Belategui

Producció executiva i distribució Gabriela Marsal, Leila Barenboim, Mireia Gràcia (Mika Project)

Fotografia Justin Brown

Coproducció Oblideu-vos de nosaltres SLU, Festival Grec de Barcelona

Amb el suport de Diputació de Barcelona, Generalitat de Cultalunya. Departament de Cultura, Govern de les Illes Balears, Institut d'Estudis Baleàrics.

Entrevistats/des Vicenta Montesinos García-Lorca, Antonina Rodrigo, Allen Josephs, Juan de Loxa, Mario Hernández, Domingo Ródenas.

de Pep Tosar

El muntatge recorre cronològicament els episodis més importants de la vida i obra lorquianes, des de la seva infància a Fuentevaqueros al seu assassinat el 1936, passant per la seva època universitària i els seus viatges a Nova York o Cuba. Són una desena d'escenes que relacionen les vivències del geni granadí amb les obres que va escriure en cada període. «La intenció és apropar al públic el món interior del poeta que va cantar a la vida i la mort amb la mateixa intensitat », sosté Tosar. La millor obra del geni granadí narrada, cantada i ballada des del cor.

Pep Tosar combina en aquest espectacle la música, el ball i el text, en una proposta que repassa els moments més significatius de la vida del poeta, i posa en relació les vivències personals i les obres compostes en cada moment. Completen la proposta les imatges en vídeo: d'una banda, són paisatges lorquians i, de l'altra, una sèrie d'entrevistes que analitzen la vida i l'obra de Lorca, rodades dins d'un tren que fa el trajecte Madrid-Granada. Es recrea així l'últim viatge de Federico, el que el va portar al seu tràgic final.

També us pot interessar...

Dijous Teatre

The Mountain

20 gener , 20:00 h

Una reflexió sobre la construcció de la veritat. Una xarxa d'idees, històries, imatges, accions i conceptes sustenta l'entramat dramatúrgic d’aquesta peça de l’Agrupación Señor Serrano

Pràctiques escèniques

Masterclass amb Agrupación Señor Serrano

23 gener , 10:00 h

Amb el títol "Video Stage Dramaturgy" la companyia Agrupación Señor Serrano ofereix una introducció a la posada en escena mitjançant dispositius digitals

Accions i Propostes per a Tots els Públics (TP)

Biblioteca de cordes i nusos

30 gener , 11:00 h

Jose Antonio Portillo torna a L’Artesà després d’haver-lo inaugurat, amb aquesta peça íntima i tendre, que és una bola de paper enfront de la pissarra digital

Comprar entrades