Teatre a l'ombra 2022

MiraT

10 juliol , 20:00 h

  • Duració: 45 minuts

Un home enfrontat a una gran balança al bell mig del Patí de L’Artesà. Una oportunitat per reflexionar sobre un mateix des de l’humor i amb música en directe.

Entrada

Espectacle a l'espai públic. Accés gratuït.

Idea, creació i interpretació Jordi Panareda / Circ Pànic

Direcció Piero Steiner & Stéphanie Coppé

Assessorament moviment Lali Ayguadé

Composició musical i interpretació Sasha Agranov i Pepe Arias

Gràfica Roberto Paparcone

Concepció, construcció d’escenografia Jordi Panareda

Amb el suport de: Festival Sismògraf (Olot), CCBW (Centre Culturel du Brabant Wallon-Belgique), La Vela de l'Estruch (Sabadell), La Mar de Circ (Vila Real) i Fira Tàrrega

MiraT

Circ Pànic

MiraT, un joc de mirades encreuades. D'ell cap a ell mateix, alhora introspectiva i d'obertura a l'altre. De tu cap a ell i d'ell cap a tu. Mirar-se, confrontar-se amb la pròpia solitud, prendre la decisió de fer aquest viatge personal i transcriure'l a la pista. MiraT, una invitació a mirar-se sense autocomplaença però també sense supèrbia, amb humor i frescor.

En una constant recerca de l'equilibri, tot oscil·lant, tot girant, tot ballant aquest viatge és tant físic com interior. És un mirar-se i també exposar-se a la mirada dels altres. Així es presenta Jordi Panareda en la seva nova creació en solitari, un artista que potser ja coneixereu de la seva obra El hombre que perdía los botones, amb la qual va començar el seu treball en solitari. Un espectacle que s’ha representat més de 200 vegades als principals teatres europeus. Amb aquest espectacle va fer un gir a la disciplina de la perxa xinesa, esdevenint pioner en el treball amb perxa horitzontal.

També us pot interessar...

Tu beat me suena

22 juny , 18:30 h

Concurs anual on els alumnes de l’escola esdevenen els participants d'aquest emocionant concurs d’imitacions. Si vols viure una tarda meravellosa, vine i gaudeix de les imitacions dels nostres artistes.

Buleriando VIII

29 juny , 19:00 h

Més de 50 bailaoras i 7 guitarristes, conjuntament amb el cante i la percussió, presentaran un espectacle de flamenc on destaquen la força i la passió del flamenc sobre l'escenari del Modern.

Festival 2024 A.VV Sant Cosme i Sant Damià/RV Dance

30 juny , 11:00 h

El festival consta d'una primera part amb peces coreogràfiques, estils comercials i danses urbanes, i d'una segona part on els ballarins duran a terme un espectacle basat en La Bella i la Bèstia.

Comprar entrades