Camins Vius, alimentem l'ànima

Les matinals de L'Artesà: Dejà vú

12 maig , 11:00 h

  • Idioma: Català
  • Duració: 60 min
    • Serveis:

Últimes Localitats

Un espectacle visual de circ, molt especial, sense text i amb música en directe, on es difuminen les fronteres entre realitat i fantasia, de la mà d’un creador ja conegut a la ciutat i Premi Nacional de Circ.

Entrada

ENTRADES A LA VENDA A PARTIR DE DIMARTS 17 DE GENER A LES 17H

Totes les tarifes inclouen despeses de gestió (0,50€)

Preu 6,5 €     Anticipada 5€

Més informació i condicions de les tarifes aquí.

 

ESPECTACLE RECOMANAT A PARTIR DELS 7 ANYS

Idea, Creació i Direcció Manolo Alcántara

Composició Musical i arranjaments Laia Rius

Intèrprets Laia Rius, Manolo Alcántara i Andreu Sans/Sílvia Compte

Suport Intèrprets Joan Trilla

Disseny Il·luminació i So Ivan Tomasevic

Tècnic llum i so Ivan Tomasevic/Oriol Planas

Disseny i Construcció Titella Toni Zafra

Vestuari Rosa Solé

Atretzzo i Acabats Pictòrics Xavi Erra

Disseny Escenografia Manolo Alcántara

Construcció Escenografia Eduardo Fernández i Cia. Manolo Alcántara

Producció musical Pep Pascual i Laia Rius

Gestió i Producció Clàudia Saez

Distribució Nacional Portal71

Distribució Internacional Alapista

Producció Cia. Manolo Alcántara

Suport a la Producció Alfred Fort i Clàudia Saez per La Destil·leria

Co-Producció Grec Festival de Barcelona

Suport ICEC-Generalitat de Catalunya, l’INAEM i l’Institut Ramón Llull.

Amb la col·laboració Teatre Principal d’Olot, Teatres en Xarxa, Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca, Teatre Clavé de Tordera, Teatre Bartrina de Reus, Social Antzokia de Basauri, Teatro-Circo de Murcia.

Agraïments Guga Arruda, Raquel Garcia, Amèlia Bautista, Marie Pierre Durand, Toti Toronell, i totes aquelles persones i organismes que ens han ajudat i col·laborat a donar vida a Déjà-vu.

Dejà vú

Cia. Manolo Alcántara

Aquest espectacle tan especial de circ ens parla de la distància entre una persona i els seus somnis, del que és i el que voldria ser. Somnis molt ambiciosos que desperten els seus aires de grandesa, però alhora impossibles, que l’aboquen al desànim. Especialment suggerent, arriscat i fascinant…que a estones destil·la un humor fi, barrejat amb un toc de surrealisme.

Tot plegat és un espectacle visual, sense text i amb música en directe, on es difuminen les fronteres entre realitat i fantasia a partir d’una història amb un punt de malenconia. Com si Bartleby, l’escrivent, es trobés de sobte immers en el món fabulós d’Alícia al país de les meravelles… Una realitat confusa en un espai i moment indeterminats, amb un espai escènic que juga amb la desproporció extrema de les mides.

L’univers sonor a través de la veu i el violí emfatitzen la dualitat del personatge, per moments repetitius, vius i alegres, com la mateixa existència. Transportant-te a un univers oníric.

A partir de propostes artístiques que configuren el projecte Camins Vius, des del Teatre volem reforçar el diàleg educació-cultura-comunitat, tan present al Prat. Les Matinals de L’Artesà obre a la ciutat una nova oferta de qualitat. Genera noves oportunitats. Et brinda un nou espai de trobada, de participació social. Els diferents marcs de vida de la ciutadania ens conviden a buscar noves oportunitats que dialoguin amb l’exhibició convencional i atenguin la seva demanda, convençudes dels beneficis que aporta la vivència activa de les arts.

També us pot interessar...

Tu beat me suena

22 juny , 18:30 h

Concurs anual on els alumnes de l’escola esdevenen els participants d'aquest emocionant concurs d’imitacions. Si vols viure una tarda meravellosa, vine i gaudeix de les imitacions dels nostres artistes.

Buleriando VIII

29 juny , 19:00 h

Més de 50 bailaoras i 7 guitarristes, conjuntament amb el cante i la percussió, presentaran un espectacle de flamenc on destaquen la força i la passió del flamenc sobre l'escenari del Modern.

Festival 2024 A.VV Sant Cosme i Sant Damià/RV Dance

30 juny , 11:00 h

El festival consta d'una primera part amb peces coreogràfiques, estils comercials i danses urbanes, i d'una segona part on els ballarins duran a terme un espectacle basat en La Bella i la Bèstia.

Comprar entrades