Accions i Propostes per a Tots els Públics (TP)

La petita Capmany

12 febrer , 12:00 h

  • Idioma: Català
  • Duració: 60 min
    • Serveis:

Últimes Localitats

Un espectacle de teatre, titelles, gegants, bestiari i màscares per a tota la família per celebrar els 100 anys del naixement de la Maria Aurèlia Capmany

Entrada

ENTRADES A LA VENDA A PARTIR DE DIMARTS 17 DE GENER A LES 17H

Totes les tarifes inclouen despeses de gestió (0,50€)

Preu 6,5 €     Anticipada 5€

Més informació i condicions de les tarifes aquí.

 

ESPECTACLE RECOMANAT A PARTIR DELS 6 ANYS

Guió Ariadna Matas i Elsa Lluch

Direcció Adrià Aubert

Actrius Joana Roselló i Ariadna Matas

Música Lluís Cartes

Vestuari Rosa Crehuet

Escenografia Thomas Pellizzari

Titella català Arnau Colom

Altres titelles Tanaka Teatre

Capgròs, gegants, bestiari, màscares Manuel Oporto

Vestuari gegants i titella català Laura Botey

Coreografies Norma Ros

Disseny de Llums Anna Espunya

Veus en off Carles Gilabert i Ester Cort

Ajudant de producció Marina Fita

Fotografies Xavi Padrós

Teaser Bernat Rueda

Producció Tanaka Teatre i La Roda

Amb el suport de OSIC – Generalitat de Catalunya

 

Agraïments Anna Capmany i família, Montserrat Garrich, Societat Cultural Sant Jaume, Espai Escènic ca n’Humet, Emma Escolano, Sandra Poveda, Blanca Gimeno Capmany, Ariadna Pastor, Boi Estefanell, Sebastià Vergés, Escola de Grallers de Sitges, Associació Catalana de Cistellers i Cistelleres, i molts d’altres.

La petita Capmany

Tanaka Teatre. Organitza La Xarxa.

La companyia Tanaka Teatre celebra els 100 anys del naixement de la Maria Aurèlia Capmany i els 150 del naixement del seu pare Aureli Capmany, amb un espectacle que vol ser un homenatge a la dona compromesa en la lluita per la igualtat de gènere, a l’educació en valors de l’escola republicana i a la grandesa de la cultura popular del carrer. En paraules del mateix Capmany “el folklore és la petita història, la que no enganya, la que mai no han escrit els vencedors”.

La protagonista d’aquesta història és la Maria Aurèlia Capmany de petita. A través de la seva mirada de nena, l’acompanyarem en aquesta aventura fantàstica on anirem (re)descobrint les tradicions populars que el seu pare es va encarregar de recollir i dignificar. A La petita Capmany mostrem danses populars, gegants, capgrossos, titelles i rondalles i despertem així la curiositat pel nostre llegat històric mentre que, alhora, li donem la visibilitat que es mereix. I com sempre, entrellaçant comèdia i valors pedagògics en un còctel que aconsegueix agradar a tots els públics.

Una coproducció de Tanaka Teatre i Fundació La Roda. Seleccionat a La Mostra d’Igualada 2019, temporada al Teatre Romea i Millor Espectacle Familiar de Teatre Barcelona 2020.

 

 

També us pot interessar...

Marvel vs DC in concert

04 juny , 18:00 h

Tanquem temporada amb un fet insòlit: una orquestra simfònica pujarà a l’escenari de la Sala Gran i ho farà amb les millors bandes sonores de pel·lícules de superherois

Comprar entrades