Visita guiada a L'Artesà

18 desembre , 20:00 h

  • Duració: 1 h

Últimes Localitats

Visita amb l'equip del teatre pels espais de L'Artesà

Entrada

Accés lliure amb reserva prèvia, disponible a partir del 18 d'octubre

Veure el pati de butaques des de dalt de l’escenari. Un platea totalment buida. Entrar als camerinos. Passejar pels passadissos interiors. Descobrir altres sales. L’Artesà obre de nou les portes a tota la ciutadania i us convida a redescobrir l’equipament. Recuperem les visites per l’interior d’un edifici ben viu, on les activitats de formació, creació i exhibició comparteixen agendes. Més de 5.000 metres quadrats on bateguen les Arts en Viu en la seva plenitud.

També us pot interessar...

Tu beat me suena

22 juny , 18:30 h

Concurs anual on els alumnes de l’escola esdevenen els participants d'aquest emocionant concurs d’imitacions. Si vols viure una tarda meravellosa, vine i gaudeix de les imitacions dels nostres artistes.

Buleriando VIII

29 juny , 19:00 h

Més de 50 bailaoras i 7 guitarristes, conjuntament amb el cante i la percussió, presentaran un espectacle de flamenc on destaquen la força i la passió del flamenc sobre l'escenari del Modern.

Festival 2024 A.VV Sant Cosme i Sant Damià/RV Dance

30 juny , 11:00 h

El festival consta d'una primera part amb peces coreogràfiques, estils comercials i danses urbanes, i d'una segona part on els ballarins duran a terme un espectacle basat en La Bella i la Bèstia.

Comprar entrades