Programació familiar

Lumière

14 gener , 12:00 h

  • Idioma: Català
  • Duració: 55 min
    • Serveis:

Últimes Localitats

Mentre no arriba el tren, en Txema a través de la seva imaginació ens farà anar més enllà de l’estació on es troba... Màgia, mim, emoció i humor es combinen en aquest espectacle, una nova proposta organitzada per La Xarxa.

Entrada

ENTRADES A LA VENDA A PARTIR DE DIMARTS 3 D’OCTUBRE A LES 17H 

Preu 6 €  + 0’50€ de despeses de gestió

Anticipada 4,50 € + 0’50€ de despeses de gestió

Més informació i condicions de les tarifes aquí.

ESPECTACLE RECOMANAT A PARTIR DE 6 ANYS.

Lumière

Txema Muñoz. Organitza La Xarxa

Mai havia estat tan divertit haver d’esperar. Com si fos una pel·lícula de cinema mut, Txema Muñoz desitja que el tren arribi. Mentrestant no arriba, la seva imaginació anirà més enllà de l’estació on es troba. Una bombeta, una jaqueta i la seva motxilla la transportaran a un lloc màgic, entranyable i còmic. LUMIÈRE, un espectacle màgicament familiar. Puges al tren?

Un espectacle que barreja secrets de la màgia, tècniques de mim i emocions del clown.

 

També us pot interessar...

Osmose

08 març , 21:00 h

Osmose és una pregunta escènica canalitzada a través de la música i les seves corporalitats, on l'artista multidisciplinària i compositora Mercedes Peón construeix un relat crític sobre els efectes del capitalisme en les nostres vides.

La Moderna

For(d) Fiesta

14 març , 20:00 h

La ballarina i coreògrafa pratenca Olga Clavel rep el suport del programa La Moderna per a una nova creació sobre els aspectes més íntims del seu procés creatiu.

Los gestos

16 març , 20:00 h

En la seva última peça, el creador argentí explora la lògica pròpia del teatre a partir de posar el focus en els gestos. Pablo Messiez presenta el seu nou treball com “un intent de veure com pensa el teatre, de què està fet, quina és la seva lògica pròpia”.

Comprar entrades