Accions i Propostes per a Tots els Públics (TP)

Quo no Vadis

17 gener , 12:00 h

  • Idioma: Català
  • Duració: 45 min
    • Serveis:

Últimes Localitats

Un espectacle de clown en essència, a través d’una adaptació del clàssic” Marc Antoni i Cleòpatra”. Una comèdia delirant, amb diàlegs absurds i molt divertits.

Entrada

Preu: 6 €  Anticipada: 4,5 €

Entrades a la venda a partir de dimarts 1 de desembre, a les 17 h

Autors: Toni Albà, Pere Romagosa, Pere Casanovas 
Actors Sergi Casanovas, Pere Romagosa 
Direcció Toni Albà 
Escenografia Alfred Casas, La Pera Llimonera 
Construcció escenografia Pere Casanovas i Lliberat López 
Vestuari Dani Pitzk 
Fotografia Andreu Trias 
Attrezzo Lliberat López, Gemma Ibars 
Disseny Gràfic Andreu Trias 
Disseny il·luminació Toni Albà 
Producció La Pera Llimonera

Dos pintors, sorpresos per la presència de públic, després d’intentar desallotjar la sala, es veuen abocats a representar l’obra que està a punt d’estrenar-se. La història parla d’en Juli César, Emperador de Roma, que envia Marc Antoni, el seu millor Centurió, a les terres del Nord, on el druida “Orus Manis” li donarà un verí que farà perdre la memòria a Cleòpatra i així podrà conquerir Egipte

Aquest espectacle és clown en essència, a través d’una adaptació del clàssic” Marc Antoni i Cleòpatra”. Una comèdia delirant, amb diàlegs absurds i molt divertits. És una oportunitat per apropar els espectadors a la riquesa del llenguatge i les seves diverses interpretacions que  ompliran la sala de rialles.

Una història dins d’una altra història quan dos pintors es llencen a provar de fer d’actors. Una bogeria d’improvisacions a un ritme trepidant en el qual jugar amb les paraules i objectes  d’attrezzo  no et deixa indiferent.

La caiguda de l’Imperi Romà a l’abast de totes les edats.

Edat recomanada: a partir de 4 anys

També us pot interessar...

Lo pequeño

23 gener , 12:00 h

Cris Blanco, Jorge Dutor i Guillem Mont de Palol s'inventen un món ple d'humor i absurd per portar-lo a escena a L'Artesà només per a joves entre 15 i 25 anys!

Sonoma

31 gener , 18:00 h

La Veronal presenta la peça 'Sonoma' que parteix de la necessitat de l’ésser humà de tornar a l’origen, al cos, quan aquest està al límit de la seva existència i crida per sobreviure

Accions i Propostes per a Tots els Públics (TP)

El màgic d’Oz

06 febrer , 18:00 h

La història de la Dorothy apropada al públic d’avui. Un homenatge a les històries d’aventures i d’aprenentatge, un gran cant a l’amistat i al poder que tots guardem a dins i que moltes vegades no som capaços de veure.

Comprar entrades