Eva contra Eva

12 gener , 18:00 h

  • Idioma: Català
  • Duració: 1 h i 30 min
    • Serveis:

Últimes Localitats

Dues actrius, dues maneres d’entendre la vida i la professió, mirades complementaries que poden aprendre l’una de l’altra, sense cap necessitat de destruir-se. Se n’acabaran adonant o es devoraran l’una a l’altra?

Entrada

Preu: 15 €  Entrada anticipada: 10 €

Autoria Pau Miró

Direcció Sílvia Munt

Intèrprets Emma Vilarasau, Andreu Benito, Eduard Farelo, Nausicaa Bonnín i Marissa Josa

Comunicació, premsa i màrqueting Bitò

Producció executiva Macarena Garcia

Producció Bitò

 

de Pau Miró

Eva contra Eva és una comèdia inspirada en el clàssic All about Eve de Joseph L. Mankiewicz. Dues actrius, dues generacions ben diferenciades, han d’interpretar un mateix personatge. En aquesta coincidència topen dues maneres d’entendre la vida i la professió. L’actriu jove lluita per aconseguir l’oportunitat de donar-se a conèixer. L’actriu més gran s’esforça per no permetre que el pas dels anys la facin desaparèixer dels escenaris. Però això no les converteix necessàriament en enemigues, són més aviat mirades complementaries que poden aprendre l’una de l’altra, sense cap necessitat de destruir-se. Se n’acabaran adonant o es devoraran l’una a l’altra?

A Eva contra Eva els personatges de l’obra (el director, el crític, la representant i les dues actrius) fan servir el teatre per parlar de la vida i la vida per parlar del teatre. S’entreguen a aquesta professió amb tanta intensitat i devoció que sovint perden la capacitat de riure’s d’ells mateixos. I és aquí on rau la comèdia, en l’excessiva transcendència que atorguen a les seves vulnerabilitats, convertint-les en meres vanitats. Shakespeare deia que l’objectiu del teatre és posar un mirall davant els espectadors per poder-hi reflectir les virtuts i els defectes de cada època. Tant de bo en el mirall que intentem posar a Eva contra Eva hi puguem veure algunes de les nostres imperfeccions contemporànies amb un somriure a la cara.

També us pot interessar...

Conferencia performativa: La memoria

17 octubre , 20:30 h

Los Torreznos escriuen les seves peces a partir del que viuen. Apunten en els seus quaderns les notes del què és més significatiu. Sobre la memòria, faran un treball que no es pot relatar abans que succeeixi.

Pràctiques escèniques

Pràctiques escèniques amb Los Torreznos

18 octubre , 17:00 h

Laboratori d'experimentació amb la companyia

Programació Expandida

El Prat Obrer

19 octubre , 10:00 h

Recorregut pels orígens industrials del Prat

Comprar entrades