Eva contra Eva

12 gener , 18:00 h

  • Idioma: Català
  • Duració: 1 h i 30 min
    • Serveis:

Localitats Exhaurides

Dues actrius, dues maneres d’entendre la vida i la professió, mirades complementaries que poden aprendre l’una de l’altra, sense cap necessitat de destruir-se. Se n’acabaran adonant o es devoraran l’una a l’altra?

Entrada

Preu: 15 €  Entrada anticipada: 10 €

Autoria Pau Miró

Direcció Sílvia Munt

Intèrprets Emma Vilarasau, Andreu Benito, Eduard Farelo, Nausicaa Bonnín i Marissa Josa

Comunicació, premsa i màrqueting Bitò

Producció executiva Macarena Garcia

Producció Bitò

 

de Pau Miró

Eva contra Eva és una comèdia inspirada en el clàssic All about Eve de Joseph L. Mankiewicz. Dues actrius, dues generacions ben diferenciades, han d’interpretar un mateix personatge. En aquesta coincidència topen dues maneres d’entendre la vida i la professió. L’actriu jove lluita per aconseguir l’oportunitat de donar-se a conèixer. L’actriu més gran s’esforça per no permetre que el pas dels anys la facin desaparèixer dels escenaris. Però això no les converteix necessàriament en enemigues, són més aviat mirades complementaries que poden aprendre l’una de l’altra, sense cap necessitat de destruir-se. Se n’acabaran adonant o es devoraran l’una a l’altra?

A Eva contra Eva els personatges de l’obra (el director, el crític, la representant i les dues actrius) fan servir el teatre per parlar de la vida i la vida per parlar del teatre. S’entreguen a aquesta professió amb tanta intensitat i devoció que sovint perden la capacitat de riure’s d’ells mateixos. I és aquí on rau la comèdia, en l’excessiva transcendència que atorguen a les seves vulnerabilitats, convertint-les en meres vanitats. Shakespeare deia que l’objectiu del teatre és posar un mirall davant els espectadors per poder-hi reflectir les virtuts i els defectes de cada època. Tant de bo en el mirall que intentem posar a Eva contra Eva hi puguem veure algunes de les nostres imperfeccions contemporànies amb un somriure a la cara.

També us pot interessar...

Accions i Propostes per a Tots els Públics (TP)

InTarsi

24 octubre , 18:00 h

Un circ en continu moviment, un espectacle poderós, poètic i divertit, un moment que desperta un veritable afecte per aquesta estranya bèstia que és l’ésser humà.

Pràctiques escèniques

Pràctica escènica: Jungla

25 octubre , 10:00 h

Pràctica escènica amb el col·lectiu Big Bouncers

Pràctiques escèniques

Pràctica escènica: Jungla

25 octubre , 16:00 h

Pràctica escènica amb el col·lectiu Big Bouncers

Comprar entrades