Programació Expandida

Presentació de temporada

02 octubre , 18:00 h

  • Idioma: Català
  • Duració: 1 hora

Vine a conéixer els detalls de la nova temporada d'espectacles a L'Artesà!

Entrada

Accés lliure fins a completar aforament.

El proper diumenge 2 d'octubre a les 18h el Teatre L’Artesà et convida a descobrir la nova temporada d’espectacles.

Ja ho tenim tot a punt per tornar a gaudir de les arts en viu a L’Artesà i la nova temporada es presenta carregada d’espectacles únics, lligats a la contemporaneïtat on l’entreteniment i les ganes de sentir-se viu et conviden a gaudir en primera persona d’experiències úniques i inoblidables. Per aquesta presentació, a més, volem fugir de formats tancats i passejarem pels espais del teatre de la mà de Cèsar Compte i Cristina Alonso, direcció artística del Teatre L'Artesà, qui ens explicaran els detalls que ens faran configurar el nostre propi itinerari per la programació del teatre. A més, ens acompanyarà la Companyia de Circ "eia". T'hi apuntes?

També us pot interessar...

Tu beat me suena

22 juny , 18:30 h

Concurs anual on els alumnes de l’escola esdevenen els participants d'aquest emocionant concurs d’imitacions. Si vols viure una tarda meravellosa, vine i gaudeix de les imitacions dels nostres artistes.

Buleriando VIII

29 juny , 19:00 h

Més de 50 bailaoras i 7 guitarristes, conjuntament amb el cante i la percussió, presentaran un espectacle de flamenc on destaquen la força i la passió del flamenc sobre l'escenari del Modern.

Festival 2024 A.VV Sant Cosme i Sant Damià/RV Dance

30 juny , 11:00 h

El festival consta d'una primera part amb peces coreogràfiques, estils comercials i danses urbanes, i d'una segona part on els ballarins duran a terme un espectacle basat en La Bella i la Bèstia.

Comprar entrades