Alguns dies d’ahir, de Jordi Casanovas

27 setembre , 18:00 h

  • Idioma: Català
  • Duració: 1 h i 40 min
    • Serveis:

Últimes Localitats

Una família conversa i se sincera enmig dels mesos políticament més convulsos de la nostra història recent. Un llarg viatge emocional i polític partint dels mesos de setembre i octubre de l’any 2017

Entrada

Preu: 15 € Anticipada: 10 €

Dramatúrgia Jordi Casanovas

Direcció Ferran Utzet

Intèrprets Míriam Iscla, Abel Folk, Marta Ossó i Francesc Cuéllar

Disseny d’espai i vestuari José Novoa

Disseny de llums Sylvia Kuchinow

Disseny de so Guillem Rodríguez

Direcció tècnica Xavier Xipell “Xipi”

Direcció de producció Carles Manrique (Velvet Events)

Comunicació Anna Aurich i Silvia Serra (Còsmica)

Fotografia David Ruano

Teaser Dolma

Disseny gràfic Maria Picassó

Ajudants de producció Laura Alonso i Laura García

Tècnic de gira Àngel Puertas

Una família veu capgirada la seva quotidianitat amb els fets polítics que s’esdevenen a Catalunya durant els mesos de setembre i octubre de l’any 2017. La Rosa, el Jaume i els seus fills, la Laura i el Jofre, es retrobaran al menjador de casa seva en cinc ocasions. Cinc “dies després”. Cinc dies posteriors a moments que van marcar aquells mesos. En aquestes cinc jornades, compartiran els dubtes, les preguntes, els anhels i els patiments que els va provocant tot allò que se succeeix als carrers. Al voltant de la taula, tots ells aprendran a comprendre els pensaments i les postures dels altres, faran tot l’esforç possible per conversar i per entendre’s, i hauran de trobar la manera de perdonar les faltes i de guarir les ferides que els hagin produït tots aquests dies dins d’aquest llarg viatge emocional i polític.

Pocs dramaturgs fan que sentis el teatre tan viu com en Jordi Casanovas. Alguns dies d’ahir fa una parada al Prat per no deixar-te indiferent.

També us pot interessar...

La Cirquera: Potser no hi ha final, del Circ Pistolet

24 setembre , 22:00 h

Circ Pistolet revisita el circ tradicional d’una manera moderna per un espectacle d’acrobàcies d’alt voltatge, amb música en directe, amb molta picardia, i ple de riures i somriures per grans i petits.

Espectacle familiar: Só, de Xampatito Pato

25 setembre , 17:30 h

El malabarista gallec Jesús Velasco presenta una peça que és fruit de la recerca en una tècnica no massa estesa i menys com a punt de partida de tot un espectacle: els “cigar boxes” o malabars amb caixes.

La Cirquera: Suspensión, de la Cia. Nueveuno

25 setembre , 22:00 h

La companyia Nueveuno ho aposta tot al cinc. Cinc homes sobre l’escenari que ens regalen una coreografia de malabarismes amb molt de ritme i humor.

Comprar entrades